Managed Services

Complete ontzorging van uw IBM Power gebaseerde infrastructuur en applicatielandschap is de doelstelling die Advanced Programs voor haar klanten realiseert. Centraal hierin staan: competentie, ervaring, 7×24 operatie en vooral passie en klanttevredenheid.

Infrastructuur

Met de IBM Power kennis en ervaring als achtergrond (incl. AS/400) heeft Advanced Programs diensten ontwikkeld om met de waarde van deze legacy-omgevingen verantwoord om te gaan. Dit kan variëren van het beheren en onderhouden van deze omgevingen tot en met het uitvoeren van decommisioning-scenario’s.

Het is onze visie om zoveel mogelijk uit de technische en economische investering in bestaande platformen te halen en in het bijzonder het AS/400 platform. Deze benadering onderscheidt ons van vergelijkbare bedrijven omdat wij weten dat de bedrijfskritische applicaties van onze klanten een specifieke oplossing leveren en dus een gerichte oplossingsrichting vereisen.

Lees verder >

Applicaties

Gedreven door de vraag van AS/400 klanten heeft Advanced Programs zich de afgelopen jaren ontwikkeld op het gebied van Applicatiemanagement. De behoefte van klanten naar kennisborging van veelal bedrijfskritische applicaties, continuïteit en beschikbaarheid zijn hierin belangrijke drijfveren.

Kennis van en ervaring met AS/400 applicatie omgevingen zijn bij Advanced Programs ruim aanwezig. Met ons team van specialisten bieden wij klanten voldoende capaciteit en flexibiliteit om onderhoud en vernieuwing te leveren.

Lees verder >

SLA dienstverlening

Naast het begeleiden van klanten bij ingewikkelde infrastructuur en applicatievraagstukken, neemt Advanced Programs graag de verantwoordelijkheid op zich om bestaande IBM Power en AS/400 omgevingen op technisch en functioneel gebied te onderhouden. Advanced Programs doet dit op een 24×7 SLA gedreven manier. Ontzorging staat daarbij bovenaan ons lijstje.

Lees verder >

Service Level Agreement (SLA) Advanced Programs

Projecten

Onze diensten stellen wij graag ter beschikking op projectbasis, waarbij het nemen van verantwoordelijkheid past in onze cultuur en organisatie. Zelfs gaan we graag een stap verder door het leveren van applicatiefunctionaliteit op SLA-basis. Waarmee wij in feite de volledige Application Lifecycle in stand houden.

Lees verder >

Ook interessant
%s