Infrastructuur

Met de IBM Power kennis en ervaring als achtergrond heeft Advanced Programs diensten ontwikkeld die antwoord geven op veelvoorkomende vraagstukken als:

  • Is het Power Platform nog toekomstbestendig?
  • Moeten wij wel/niet doorgaan met de AS/400?
  • Is het upgraden naar een nieuwe versie wel verantwoord?
  • Wat doen we met de (klant)gegevens die op de machine staan?
  • Wie kan er nog aanpassingen doen op deze groene schermen en zorgdragen voor continuïteit van onze waardevolle legacy-applicaties?
  • Hoe sluiten we onze AS/400 legacy aan op nieuwe ontwikkelingen als bijvoorbeeld ‘de Cloud’?

Wij benaderen deze – en meer – vragen steeds met hetzelfde uitgangspunt: het is onze visie om zoveel mogelijk uit de technische en economische investering in bestaande platformen te halen, in het bijzonder het AS/400 platform.

Deze benadering onderscheidt ons van vergelijkbare bedrijven omdat wij weten dat de bedrijfskritische applicaties van onze klanten een specifieke oplossing zijn en dus een gerichte oplossingsrichting vereisen.

Uw Infrastructuur – Weggooien of behouden?

‘Weggooien kan altijd nog’ is een belangrijk uitgangspunt wanneer Advanced Programs kijkt naar de huidige omgeving. Niet alle systemen lenen zich er even goed voor om zomaar even op ‘de Cloud’ te worden aangesloten, hierdoor kan een migratieproject enorm kostbaar worden, terwijl een upgrade van een machine vaak een overzichtelijke investering is. Vanzelfsprekend is er niet één oplossing die voor alle bedrijven hetzelfde is, Advanced Programs kan u voorzien van advies en wij denken graag met u mee over uw specifieke situatie.

Dennis Verweij

Meer weten? Neem contact op met Dennis Verweij.