Opdrachtgevers

Met de lange relatie die we met veel van onze opdrachtgevers hebben, hebben wij naast domeinkennis ook gedegen industriekennis opgebouwd. Acteren op het snijvlak van business en IT is ons dan ook niet vreemd. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich financiële instellingen, verzekeringsbedrijven, retailers en logistieke dienstverleners. Daarnaast weten wij ook voor de Leisure industrie interessante opdrachten uit te voeren.

Een paar opdrachten van ons nader toegelicht:

DHL Parcel  Al weer vijf jaar neemt Advanced Programs verantwoordelijkheid voor het beschikbaar houden van alle belangrijke business applicaties (AS/400 RPG en Websphere) waarmee de totale logistieke keten wordt ondersteund voor het leveren van pakketten. Wij doen dit 7 x 24 en met een zeer hoge mate van klanttevredenheid en dedication. Inmiddels werken wij intensief samen met DHL om de volgende stap in het applicatielandschap te realiseren en om de waarde van legacy-data gecombineerd met andere databronnen boven tafel te krijgen.

Delta Lloyd Advanced Programs is trots op de de 7×24 managed services dienstverlening die aan het ABN Amro-verzekeringsbedrijf (onderdeel van Delta Lloyd) al jaren naar volle tevredenheid wordt geleverd. Het betreft het leveren van AS/400 serverbeschikbaarheid voor de Life/400 applicatie-omgeving, een veel geïmplementeerde oplossing voor het verzekeringsbedrijf.

Intergamma opdrachtgever Advanced Programs

Intergamma Naar volle tevredenheid van Intergamma doen wij al jaren het beheer van de centrale applicatie-omgevingen. Als onderdeel van onze 7×24 managed sevices dienstverlening dragen wij ook zorg voor technology refreshes, op gezette tijden en met een degelijke projectaanpak.

NIBC opdrachtgever Advanced Programs

NIBC Advanced Programs voert de regie bij het monitoren en onderhouden van de verschillende business critical omgevingen bij NIBC. Met onze regiefunctie zijn wij in staat om voor NIBC op een succesvolle wijze een co-sourcing model uit te voeren.

Credit Agricole Consumer Finance opdrachtgever Advanced Programs

Credit Agricole In een hybride landschap van systemen en applicatie-omgevingen (incl. een AS/400 back-office omgeving), heeft Advanced Programs met succes een performance warehouse oplossing geleverd. Hiermee worden brondata uit verschillende systemen geconsolideerd waarop zeer succesvolle, voorheen zeer tijdrovende, analyses worden uitgevoerd. Centraal in de oplossing staan IBM’s Pure Data for Analytics applicaties.

Ook interessant
%s