Oplossingen

In onze oplossingen bundelen wij onze opgebouwde expertise en ervaringen.
Onderstaand vindt u een aantal proposities van Advanced Programs.

Data Platform

Data is in een rap tempo een kritieke sleutel tot succes geworden, bijvoorbeeld om competitieve voordeel te halen ten opzichte van uw concurrenten. Het Data Platform van Advanced Programs biedt een oplossing die organisaties in staat stelt om te innoveren met data en verkort de time to market van (big) data initiatieven.

Lees hier meer

Big Data Readiness Check

Met de Big Data Readiness Check krijgt u snel inzicht in wat Big Data voor u kan betekenen. Het levert business waarde door het verkrijgen van betere en nieuwe inzichten uit uw eigen data, eventueel aangevuld met externe databronnen.

Lees hier meer

Big Data Readiness Check Advanced Programs

24x7 Managed Services

Met onze 24×7 Managed Services zorgen we voor complete ontzorging op IT gebied! De focus ligt onder andere op IBM Power, RPG, PureData4Analytics en natuurlijk Watson, uw business is onze zorg.

Lees hier meer

Data Driven Marketing

Slimmer worden op marketinggebied door gebruik te maken van Data Driven Marketing. Door de nieuwe ontwikkelingen en de grote hoeveelheid data is het mogelijk.

Lees hier meer

Compliancy

Onze oplossing Transparency in Compliance levert een totaaloplossing voor uw compliance reporting en levert meer inzicht en eenduidigheid in informatie & datastromen om zo te voldoen aan compliance wetgeving.

Lees hier meer

Health Check

De Health Check PureData for Analytics controleert uw appliance op 20 kritieke punten die inzicht geven in de performance. Deze kritische punten worden uitgevoerd op het gebied van hardware en software.

Lees hier meer