Data Driven Marketing

Hoe voorspelt u next best actions en hoe wordt de business meer predictive? Verbeter uw marketingprestaties door gebruik te maken van Data Driven Marketing.

Met Data Driven Marketing worden uw marketing campagnes effectiever. Zo wordt uw website real-time aangepast op het gedrag en behoefte van de bezoekers. Het is belangrijk om snel antwoord te krijgen over deze complexe vraagstukken en hierin te kunnen acteren. Het kunnen toepassen van analytics op grote hoeveelheden data en het kunnen verrijken met externe data zorgt voor een slimmere marketing. Onze oplossing biedt een integraal overzicht van de effectiviteit van al uw digitale marketing campagnes.

Verbeter uw marketingstrategie met de Data Driven Marketing oplossing van Advanced Programs, een geïntegreerde oplossing die zich kenmerkt door effectieve inzet van Analytics en Marketing Automation. Onze oplossing vereist geen up-front investering wanneer u kiest voor onze Cloud implementatie.

Heeft u vragen of bent u opzoek naar informatie, Erwin Wolters staat u graag te woord.

Klantervaring over Data Driven Marketing

Financieel dienstverlener: “Door de Data Driven Marketing oplossing van Advanced Programs zijn we in staat om de opbrengsten van onze marketing campagnes te verhogen, terwijl de kosten afnamen”

Erwin Wolters

Meer weten? Neem contact op met Erwin Wolters.

Ook interessant
%s