IBM PureData for Analytics Health Check

Heeft u behoefte aan inzicht in de workload en performance van uw IBM PureData for Analytics appliance? Of wilt u weten of u uw appliance wel volledig benut? Of een assessment om in kaart te brengen op welke punten u risico loopt?

De Health Check PureData for Analytics controleert uw appliance op 20 kritieke punten die inzicht geven in de performance, workload en de status van de hard- en software. De Health Check levert inzichten waar u direct mee aan de slag kunt.

Onze aanpak bestaat uit een workshop met IT en uw business stakeholders om in kaart te brengen hoe de IBM PureData for Analytics appliance binnen uw organisatie kan worden ingezet. Daarna wordt alle relevante data verzamelt en geanalyseerd. Tot slot leveren we een rapportage op die u verder helpt de resultaten en aanbevelingen te implementeren.

Advanced Programs heeft diepgaande kennis van de werking van uw IBM PureData for Analytics appliance, biedt onafhankelijkheid en levert expertise op het gebied van Analytics en Data Warehousing.

Heeft u vragen,wilt u weten op welke 20 punten uw appliance wordt gecontrolerd of bent u opzoek naar informatie? Erwin Wolters staat u graag te woord.

Klantervaring over de Health Check PureData for Analytics

Verzekeraar: “Door de aanbevelingen uit de Health Check te implementeren zijn we in staat geweest om de performance van onze PureData appliance te verhogen en de workload beter de verdelen.”

Erwin Wolters

Meer weten? Neem contact op met Erwin Wolters.

Ook interessant
%s