Transparency in Compliance

Heeft u moeite om met gestroomlijnd opleveren van compliance rapportage, voldoen aan veranderende Solvency II, Basel III of vergelijkbare wetgeving en wilt u snel starten met de eerste stap?

Wij geloven in het bieden van een totaaloplossing: Transparency in Compliance, waarmee we organisaties helpen om op een gefaseerde wijze te groeien naar een transparante en gecontroleerde rapportage omgeving. Deze oplossing vraagt om inbreng van specifieke compliance expertise, een standaard aanpak op maat gemaakt en een partij die u bij de hand neemt en regie pakt.

Transparency in Compliance levert een totaaloplossing voor uw compliance reporting en levert meer inzicht en eenduidigheid in informatie & datastromen om zo te voldoen aan compliance wetgeving.

Met onze aanpak stellen we uw doelen en ambitie vast en wordt awareness gecreëerd in uw organisatie. We leveren snel resultaat, waarbij we een use case of business proces implementeren en bieden uw de mogelijkheid om stap voor stap verder te groeien.

Heeft u vragen of bent u opzoek naar informatie, Erwin Wolters staat u graag te woord.

Klantervaringen over Transparency in Compliance

Verzekeraar: “Voldoen aan de Solvency II wetgeving is een uitdaging waarbij transparantie in ons rapportage proces en risicomanagement essentieel zijn.

Financiële dienstverlener: “Door het inrichten van een transparante rapportage omgeving, hebben we ook een beter beeld van onze klanten en producten en ontstaan kansen op het gebied van productinnovatie en informatievoorziening.

Erwin Wolters

Meer weten? Neem contact op met Erwin Wolters.