Over ons

Advanced Programs is een full service ICT-dienstverlener met een unieke combinatie van kennis van het beheren en onderhouden van bedrijfskritische applicatielandschappen en kennis van het leveren van in de markt onderscheidende informatie-oplossingen.

Advanced Programs

Advanced Programs is opgericht in 1992 met als doel klanten een oplossing te bieden voor de alsmaar toenemende vraag naar technische specialisten op het destijds zeer succesvolle AS/400 platform van IBM.

Sindsdien is er veel veranderd in de ICT-landschappen van klanten. Veranderingen die ook terug te vinden zijn in de ontwikkeling van Advanced Programs. Zo richt Advanced Programs zich met veel focus en specialisme op het leveren van Managed Services dienstverlening. Advanced Programs beperkt zich daarbij niet tot het leveren van haar dienstverlening op AS/400 infrastructuur en applicaties, zij richt zich ook op IBM AIX en Linux omgevingen.

Lees verder >

Advanced Programs bedrijfspand

Organisatie

Voor Advanced Programs staat bij het leveren van dienstverlening altijd klanttevredenheid en kwaliteit centraal. Of het nu de SLA gedreven 7×24 Managed Services dienstverlening betreft of de projecten rondom uitrol van informatiemanagement, kennis, kunde en ervaring zijn belangrijke aspecten.

Niet verwonderlijk dat Advanced Programs als doel heeft een kennisorganisatie te zijn en te blijven. Het maken van keuzes is daarbij van groot belang.

Lees verder >

Advanced Programs

Visie

Advanced Programs is ervan overtuigd dat het AS/400 platform een robuust en betrouwbaar fundament is voor het runnen van bedrijfsapplicaties. Bedrijven die voor deze technologie hebben gekozen ervaren dagelijks de ongekende stabiliteit en performance en kunnen dit naar de toekomst toe nog jarenlang blijven doen, dankzij de investeringen die IBM blijft doen in het platform. De ontwikkeling van het platform kent een duidelijke beschrijving in IBM’s roadmap voor IBM Power technologie.

Lees verder >

Kernwaarden

Voor Advanced Programs staat de ontwikkeling van de medewerker centraal in het ontwikkelen van de organisatie. Advanced Programs en haar medewerkers omarmen daarvoor graag een aantal belangrijke kernwaarden:

  • Ervaring: streven naar professionaliteit met alles wat we hebben opgebouwd
  • Kennis: centraal staat het continue streven naar verbetering in alles wat we doen
  • Passie: voor gedrevenheid en plezier in werk en organisatie

Lees verder >

Management Team

Samen vormen Ruud Vodegel, Albert Roosenbrand en Irene Vrijenhoek het Management Team van Advanced Programs. Ruud en Albert hebben een lange ervaring in ICT. Met de AS/400 als belangrijke rode draad door de historie van Advanced Programs hebben Ruud en Albert als doel om de organisatie verder te ontwikkelen rondom nieuwe innovatieve gebieden als Software as a Service en de wereld van Big Data. Uiteraard met behoud van alle waardevolle opgebouwde ervaringen.

Lees verder >

Raad van Advies

Het Management Team wordt met raad en daad terzijde gestaan door een Raad van Advies.

Lees verder >