Partners

Advanced Programs weet keuzes te maken, een voorwaarde om als ICT-bedrijf onderscheidend in de markt te opereren. Daarvoor weet Advanced Programs op basis van onze kernwaarden, partners in de markt te vinden waarmee een samenwerking leidt tot synergie en toegevoegde waarde.

Wij zijn trots op onze samenwerking met de volgende partijen:

BVI Solutions Partner Advanced Programs

BVI Solutions De samenwerking is gericht om met de data driven business kennis van BVI Solutions zich in de markt onderscheidende Data Analytics oplossingen te bouwen. Een mooi voorbeeld is de door BVI ontwikkelde Cognitive Lead Generation oplossing, die door Advanced Programs als een SaaS dienst wordt beheerd en onderhouden.

Data Virtuality - Advanced Programs

Data Virtuality Een revolutie binnen de wereld van data virtualisatie. Data Virtuality is een tool die binnen enkele dagen een Data Warehouse genereerd met data uit verschillende toepassingen. De snelheid van het bouwen van een Data Warehouse is voor Advanced Programs waardevol om aan te kunnen bieden.

IBM partner Advanced Programs

IBM Met de focus die Advanced Programs heeft op het leveren van Managed Services dienstverlening rondom het Power Platform van IBM, meer specifiek het AS/400 platform, is Advanced Programs een geautoriseerd Managed Services Provider (MSP) van IBM. Deze speciale status stelt ons in staat om op het gebied van Managed Services te teamen met IBM of om voor IBM opdrachten uit te voeren.

iKnow Solutions Partner Advanced Programs

iKnowSolutions Ze richten zich op het ontwikkelen van zeer gespecialiseerde kennis in het domein van Information Integration en Business Analytics software, met een sterke focus op IBM’s Infosphere portfolio. iKnowSolutions heeft haar roots in de Verenigde Staten en Canada en werkt nauw samen met product development van IBM. Samen richten wij ons op de ontwikkeling van de Nederlandse markt. Niet verwonderlijk dat Advanced Programs met deze samenwerking een uitzonderlijke bron aan kennis en kunde ter beschikking heeft.

OutSystems Het low-code ontwikkel platform om snel nieuwe functionaliteit aan uw bestaande applicatielandschap toe te voegen. Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. De kracht van OutSystems zit in het bieden van een complete stack, oplossingen vanaf de backoffice applicatie tot en met mobiele apps

Tableau partner Advanced Programs

Tableau Een gebruiksvriendelijke Business Analyse tool voor datavisualisatie en datadiscovery. Tableau kan gebruikt worden zonder technische kennis om grote hoeveelheden data te visualiseren en business processen inzichtelijk te maken. Er wordt hiermee een brug geslagen tussen ICT en de Business. Advanced Programs helpt bedrijven bij het implementeren en onderhouden van de Tableau dashboards.

Ook interessant
%s