Low-code platform OutSystems

U wilt snel nieuwe business ideeën realiseren of uw bedrijf digitaal transformeren, maar niet afhankelijk zijn van ‘zware’ IT-capaciteit. Dan zoekt u een ontwikkelplatform waarvoor een minimum aan programmeerkennis en -vaardigheden nodig is. Er zijn verschillende low-code platformen beschikbaar. Advanced Programs kiest voor OutSystems: een betrouwbaar, veelzijdig en geavanceerd platform waarmee razendsnel mobiele en webapplicaties creëert. OutSystems is de drijvende kracht voor innovatie, concurrentiekracht en wendbaarheid.

Met OutSystems was programmeren nog nooit zo makkelijk. Zo biedt de OutSystems store standaard webbased functionaliteiten die naadloos in te passen zijn in uw nieuwe applicatie. De visuele interface toont u al tijdens het programmeren hoe het eindresultaat eruit komt te zien en met een paar kliks genereert het platform vervolgens automatisch de code. Bovendien kunt u zonder veel moeite gebruik maken van de nieuwste technologieën als ‘mobile first, responsiveness en cloud technologie’. Ook kunt u makkelijk koppelingen maken tussen de nieuwe applicaties en uw bestaande systemen. De ontwikkeltijd van nieuwe software is daardoor extreem snel. Al binnen een paar weken kunt u apps bouwen.

Albert Roosenbrand Managed ServicesAlbert Roosenbrand
Business Unit Manager Managed Services

 

“Digitale transformatie vraagt om een fundamenteel andere aanpak in hoe applicaties worden gebouwd en opgeleverd. In veel organisaties werken business en IT nog niet samen of elkaar zelfs tegen. Dit gaat ten koste van de innovatiekracht en de wendbaarheid. Door het visueel programmeren biedt OutSystems organisaties niet alleen een platform waar business en IT samen kunnen werken aan de ontwikkeling van software, maar het vermindert ook de backlog, versnelt de ontwikkeltijd en verlaagt de kosten.”

Waarom OutSystems?

  • Betrouwbaar en veelzijdig platform.
  • Met ongekende snelheid (responsive) applicaties ontwikkelen.
  • Ingebouwde security.
  • Schaalbaar ongeacht de hoeveelheid data of het aantal gebruikers.
  • Beschikbaar in de Cloud en on-premise.

Aanpak

Vanuit onze kernwaarde ondernemerschap nemen wij verantwoordelijkheid en bieden wij onze diensten graag op projectbasis aan bij onze klanten. Sterker nog, we gaan daar een stap verder in door het leveren van applicatiefunctionaliteit op SLA-basis. Wij zijn bekend met de Agile projectmethodieken zoals Scrum en de meer klassieke projectmethodieken zoals PRINCE2.  Kenmerkend in onze aanpak is dat al onze projecten een duidelijk begin- en eindpunt hebben en dat we klanten tussentijds informeren over de voortgang en eventuele uitdagingen.

Onze dienstverlening

Onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van applicaties. Zij beschikken over actuele kennis en vaardigheden van OutSystems en andere platformen en talen. Daardoor kunnen wij nieuwe functionaliteiten bouwen en/of bestaande functionaliteiten aanpassen geheel passend bij uw wensen en IT-omgeving. Met het beste resultaat. Bovendien kunnen we meedenken over beheer en onderhoud als ook over innovatieve oplossingen voor data analyse en data science.

Vragen of meer informatie?

Wilt u gebruik maken van OutSystems of bespreken wat OutSystems voor uw business kan betekenen? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs