Informatie over de IT dienstverlener - Advanced Programs

Applicatie modernisering

Wij maken het met low-code mogelijk om snel te anticiperen op verandering. Functionaliteiten toevoegen aan bestaande systemen, snel een app aanpassen of een nieuwe app ontwikkelen, met deze visuele manier van programmeren is het allemaal geen probleem. Ook een nieuwe site of selfservice portaal bouwen gaat stukken sneller met low-code. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles als één geheel werkt en 24/7 beschikbaar is.

Onze manier van werken

Wij proberen samen met u te achterhalen waar kansen liggen om dienstverlening te verbeteren en bedrijfsprocessen te optimaliseren. We brengen de precieze behoefte in beeld en bedenken de IT-architectuur die past bij uw wensen. Na de intake maken we een ontwerp. Dat testen we uitgebreid en pas als alles perfect werkt gaan we tot implementatie over. Door beheer en onderhoud over te nemen, zorgen we ervoor dat de oplossing altijd veilig en probleemloos werkt.

Onze oplossing

Om meer snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit te krijgen gebruiken wij een low-code platform. Daarmee is het niet alleen mogelijk om snel een bestaande IT-omgeving te moderniseren, op te schalen en te voorzien van maximale functionaliteit. Het is ook mogelijk om met veel minder programmeerwerk nieuwe apps te ontwikkelen. In een arbeidsmarkt waarin een tekort is aan gekwalificeerde ontwikkelaars scheelt dat een hoop zorgen.