Informatie over de IT dienstverlener - Advanced Programs

Betrouwbare ICT infrastructuur

Niet afwachten maar initiatief nemen. Dat maken wij mogelijk met slimme technologie. We hebben veel ervaring in het moderniseren en vernieuwen van IT-systemen. Een bewezen effectieve manier om een stabiele basis te leggen voor innovatieve toepassingen waarmee u vooroploopt. Door beheer en onderhoud uit handen te geven, bent u zeker van de hoogste beschikbaarheid, snelheid en security. Want ook Paas en IaaS omgevingen hebben beheer nodig.

Onze manier van werken

We gaan voor echt partnership, een stabiele relatie. IT vraagstukken zijn tegenwoordig zo complex dat het haast
onmogelijk is om alle kennis zelf in huis te hebben. Door slim samen te werken van advies tot realisatie kom je tot
succesvolle projecten. Je maakt elkaar sterker. Door initiatief te tonen en over grenzen heen te kijken, zorgen we ervoor
dat onze klanten meer waarde halen uit hun IT-investeringen.

Onze oplossing

Systemen die plat gaan, bedrijfskritische data die verloren gaat. Een nachtmerrie die te voorkomen is met adequaat beheer. Door beheer van infrastructuur, applicatielandschap en data volledig uit te besteden, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over financiële of reputatieschade. Met de 24×7 Managed Services van Advanced Programs is hoge beschikbaarheid, snelheid en veiligheid gegarandeerd. We maken hierover sluitende afspraken met een Service Level Agreement. Via de Nederlandse servicedesk beschikt u altijd over één aanspreekpunt. Onze ISO27001-certificering en ISAE3402-certificering zijn een waarborg voor kwaliteit.