Informatie over AS400 - Advanced Programs

Samen op weg naar zero Legacy

Advanced Programs en Thinkwise hebben de krachten gebundeld om bestaande klanten van Advanced Programs en relaties een toekomstgericht alternatief te bieden voor hun bedrijfskritische applicaties. Vele legacy omgevingen hebben wij inmiddels gemoderniseerd, waarbij onze kennis van IBM AS400 omgevingen cruciaal is voor het succes.

Word jij beperkt in je groei-ambities, omdat je niet in staat bent om snel te reageren op de veranderingen in de markt? Merk je dat je de relevantie in het veld verliest? Of dat jouw marges verdampen bij elke handmatige invoer in een nieuwe applicatie? Dit kan zomaar komen door je bedrijfskritische applicaties die nét niet passend zijn voor jouw organisatie.

Thinkwise is hét platform om omvangrijke en belangrijke bedrijfssoftware mee te maken. Het stelt je in staat om oplossingen minstens tien keer sneller op te leveren dan met traditionele softwareontwikkeling. Vervang verouderde software met applicaties die automatisch modern blijven.

Stuur een mail en plan een 15-minuten meeting met Erwin Wolters van Advanced Programs of Bram Wijngaard van Thinkwise en ontdek hoe het platform jouw bedrijf kan helpen om te groeien in een steeds veranderende markt. 

Liever nog even verder lezen? Dat kan! Hier vind je onder andere hoe Xenos je voor ging en wat de 9 beperkingen én oplossingen zijn voor de RPG-systeem.

Onze samenwerking

Het realiseren van nieuwe business ideeën of het doorvoeren van een digitale bedrijfstransformatie bij haar klanten. Met Thinkwise ervaart Advanced Programs iedere dag opnieuw, de kracht om nieuwe applicatie functionaliteit te bouwen, naast of geïntegreerd met bestaande IT-landschappen. Of om zelfs legacy omgevingen ‘een-op-een’ te vervangen. De kracht van Thinkwise beperkt zich niet alleen tot het bieden van een krachtig, flexibel, interactief en schaalbaar low-code software platform. Advanced programs denkt mee als Trusted Advisor en Thinkwise biedt het platform dat echt ontzorgt.

Wij hebben een rijke ervaring in Finance, Retail, Distributie/Logistiek. Advanced Programs hecht grote waarde aan samenwerking en co-creatie, met haar opdrachtgevers, haar partners en leveranciers. 

Lees hier onze business case ‘Xenos klaar voor de toekomst door low-code platform’, onze blog De torenhoge inflatie: zo ga je daar snel en gericht mee om als retailer of ons whitepaper Belemmert RPG-programmatuur ook jouw groei?