Data innovatie met Data Visualisatie - Advanced Programs

Data Visualisatie

Wat doet uw bedrijf met alle beschikbare data? Veel bedrijven verzamelen enorme hoeveelheden data, maar doen er, naast de periodieke rapportages, nauwelijks iets mee. Sterker nog, ook voor de periodieke rapportages gebruiken zij een beperkte hoeveelheid data. Dit komt doordat de rapportages vaak zijn gebaseerd op bekende uitgangspunten, waardoor veel informatie over het hoofd wordt gezien. Advanced Programs heeft de innovatieve techniek en de kennis om data zo te transformeren en visualiseren dat ook uw bedrijf real-time nieuwe inzichten opdoet.

Data Visualisatie binnen bedrijven lijkt makkelijker dan dat het is. Allereerst vraagt het om een goede selectie van alle beschikbare informatie. Dit alleen al is vandaag de dag complex door de enorme hoeveelheid data op het web. Daarnaast staat (interne) data van bedrijven opgeslagen in verschillende spreadsheets, systemen of in the cloud. Ieder ook weer in een ander programma of format. Het is een hele klus om die data te selecteren, te combineren en te visualiseren in één weergave.

Onze aanpak

Als gecertificeerd Business Partner van Tableau biedt Advanced Programs op verschillende manieren ondersteuning aan bedrijven die data met Tableau willen visualiseren. Van een Getting started workshop tot verschillende support abonnementen en trainingen. Op maat bekijken onze experts wat een bedrijf nodig heeft om slim gebruik te maken van de mogelijkheden.

Erwin Wolters – CCO

 

“Wij gebruiken Tableau voor Data Visualisatie. Tableau is een gebruiksvriendelijke, slimme analyse tool. Tableau herkent data, koppelt data uit meerdere bronnen met elkaar, signaleert verbanden en kiest automatisch de meest geschikte visualisatie voor de data. Hierdoor stelt Tableau bedrijven in staat om helemaal out of the box naar informatie te kijken. Dit levert niet alleen hele nieuwe inzichten op, maar ook nieuwe vragen waardoor ingezoomd kan worden op de echt belangrijke feiten. Visualiseer en de data komt tot leven.”

Onze dienstverlening

Iedere opdracht begint met een analyse van uw business om inzicht te krijgen welke meerwaarde Data Visualisatie voor uw bedrijf kan betekenen. Vanuit uw wensen en mogelijkheden denken we mee welke oplossingen van Tableau goed passen bij uw situatie. Bovendien kunnen we door onze 24×7 Managed Services meedenken over data opslag en beheer, als ook over data analyse en het ontsluiten van databronnen en bouwen van dashboards en andere instrumenten voor analyse.

Vragen of meer informatie?

Wilt u Data Visualisatie inzetten, of bespreken wat Data Visualisatie voor uw Business kan betekenen? Neem dan contact op met Erwin Wolters of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs

Start vandaag nog met Tableau.

Download Tableau gratis.