Whitepaper Het Data Platform geschreven door onze Solution Architect

Whitepaper Het Data Platform

Lees in ons Whitepaper Het Data Platform over de ontwikkelingen op het gebied van Data. Data is in een rap tempo een kritieke sleutel tot succes geworden, bijvoorbeeld om competitieve voordelen te halen ten opzichte van uw concurrenten. Big Data toepassingen leveren steeds meer waarde voor organisaties. Denk aan slim gebruik van social media data of het inzetten van sensor informatie. Deze sensor informatie is voortkomend uit Internet of Things voor preventief onderhoud. Maar hoe integreert u deze Big Data toepassingen in uw bestaande infrastructuur die reeds haar eigen complexiteit en diversiteit kent?

Parallel hieraan zien we dat gebruikers steeds veeleisender en ongeduldiger worden in het kunnen beschikken over data in besluitvorming. We zien vaak dat data uit dure Data Warehouse naar Excel gedownload wordt. Hierna wordt het samengevoegd met andere datasets omdat die combinatie antwoord geeft op de vraag uit de business. Self Service BI is hier een veelgenoemde oplossing, maar hoe integreert u snel nieuwe relevante databronnen en hoe houdt u zicht op welke data waar en door wie wordt gebruikt? En op de herkomst en kwaliteit van deze data?

Onze Data Platform oplossing is gebaseerd op het concept van Data Virtualisatie. Data Virtualisatie maakt het mogelijk om één omgeving te creëren waarin gebruikers realtime kunnen beschikken over data uit databases, bestanden, data warehouses, big data, hadoop, social media, API data én cloud.

In het Whitepaper Het Data Platform vertelt onze Solution Architect over:

  • Uitdagingen die wij bij klanten tegen komen
  • De vier succesfactoren voor een Data Platform
  • De verschillende lagen in een Data Platform

Meer weten? Neem contact op met Erwin Wolters.

Lees gratis het Whitepaper Het Data Platform

Onze Solution Architect heeft het Whitepaper voor u geschreven. Om meer inzicht te geven in de uitdagingen, succesfactoren en de opbouw van het Data Platform. Het Data Platform van Advanced Programs biedt u een omgeving om te innoveren met data en verkort de time to market van (big) data initiatieven. Lees hier meer over in ons whitepaper “Het Data Platform”.

[contact-form-7 id=”860″ title=”Whitepaper aanvragen”]