Informatie over de IT dienstverlener - Advanced Programs

Jouw AS400 klaar voor de toekomst

Het is cruciaal voor organisaties om te kunnen vertrouwen op moderne technologie die flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig is. Echter, veel bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen die inherent zijn aan het in stand houden van verouderde IT-systemen. Denk bijvoorbeeld aan het IBM AS/400-systeem. Voor veel organisaties een krachtig en robuust fundament en bijna altijd onmisbaar als bedrijf kritische toepassing. Maar hoe flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig is dit systeem eigenlijk? Op deze pagina vertellen we je hoe je deze legacy-IT toekomstbestendig kunt maken.

Iedere organisatie krijgt te maken met de snelle veranderingen in de markt, en daarmee ook met de snel veranderende behoeften van de klant. Het is een flinke domper wanneer je organisatie hier niet goed op in kan spelen, omdat je software verouderd blijkt. Dan is modernisering nodig, zodat je het hoofd kunt bieden aan:

 • relevantieverlies,
 • trage, logge systemen,
 • het wegvallen van support voor verouderde systemen,
 • het gebrek aan de juiste kennis binnen je organisatie,
 • toenemende complexiteit door een onhandige combinatie van maatwerk en standaard-software.

In plaats daarvan kun je:

 • lastige, kostbare vervangingstrajecten voorkomen,
 • Business continuïteit verhogen en risico’s van verstoringen mitigeren,
 • ambitieuzere groeiambities formuleren én realiseren,
 • beter en sneller inspelen op de wensen van de business,
 • en daardoor klaar zijn voor de toekomst.

SLTN Advanced Programs en Thinkwise: samen naar zero legacy

SLTN Advanced Programs en Thinkwise bundelen hun krachten om legacy-IT klaar te maken voor de toekomst, samen staan wij voor ‘Zero legacy’. Het Thinkwise platform stelt je in staat om bedrijf kritische applicaties volledig te moderniseren en future proof te maken. Future Proof IT is waar SLTN Advanced Programs voor staat. Met het platform moderniseer je niet alleen je legacy applicaties, maar kun je ook in hoog tempo nieuwe business wensen realiseren. Waardoor legacy software, innovatie niet langer in de weg staat en de organisatie juist wendbaar en flexibeler wordt.

Thinkwise Upcycler – voor bedrijven die behoefte hebben aan snelheid

Om je IT-organisatie sneller en wendbaarder te maken moet je eerst de basis op orde brengen. Je moet afscheid nemen van je legacy en een modern fundament neerzetten. Veel legacy moderniseringstrajecten zijn te vergelijken met een open hartoperatie. Het is een lastige stap om te zetten, maar op een gegeven moment kun je het niet langer uitstellen. Om de drempel te verlagen en klanten vertrouwen te geven dat het mogelijk is heeft Thinkwise de Upcycler ontwikkeld;

De Upcycler is een slimme tool die bestaande werkende functionaliteiten uit je legacy software nieuw leven inblaast. Gooi niet het ‘goede met het slechte’ weg, maar neem de goede eigenschappen van je legacy oplossing mee naar de toekomst. Speciaal voor AS/400 omgevingen heeft Thinkwise een Upcycler beschikbaar waarmee modellen, logica, (meta)data en zelfs code in korte tijd naar het Thinkwise platform kunnen worden overgezet. Hierdoor versnel je de transitie van je AS/400 systeem naar het Thinkwise platform.

De Thinkwise Upcycler kan ook identificeren welke onderdelen van de bestaande software niet meer worden gebruikt en deze automatisch verwijderen. Dit is vooral handig als de applicatie in de loop der jaren onnodig complex is geworden. Tot slot voert het automatisch de dataconversie uit naar je nieuwe applicatie. Hierdoor maak je een jumpstart in je transformatieproject met 50%!

Meer weten? Bekijk de upcycler.

Waarom kiezen voor SLTN Advanced Programs en Thinkwise?

We gaan tot het uiterste om jou in staat te stellen kerntechnologie, ERP-systemen of andere bedrijfskritische toepassingen toekomstbestendig te transformeren. Dit doen wij door:

 • Het fundament op orde te brengen met het Thinkwise softwareontwikkelingsplatform.
 • Jouw eigen experts en teams in staat te stellen snel in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt.
 • Van jouw ontwikkelaars de legendes te maken die jouw bedrijf helpen in de transitie en modernisering van legacy software.

Met Thinkwise beschik je over een modern platform waarmee je klaar bent voor de toekomst. Het beheer en de ontwikkeling van je bedrijf kritische toepassingen kun je aan SLTN Advanced Programs overlaten.

Neem contact op.

Onze opdrachtgevers sorteren voor op de toekomst

Sazas, is een verzuimverzekeraar en is deze uitdaging tegengekomen in hun organisatie. Met het stellen van een nieuw doel ‘De klant Centraal’, kwamen zij erachter dat hun AS/400 systeem niet flexibel kan meebewegen. Tegelijkertijd staan ze voor de uitdaging op het gebied van personeelsschaarste en kennisverlies. Collega’s die de pensioengerechtigde leeftijd benaderen, en een applicatie software omgeving waarvoor jonge, potentieel nieuwe collega’s niet warmlopen. Het nieuwe doel brengt nieuwe en unieke processen met zich mee en deze worden vaak niet ondersteund door (vaak logge) standaard systemen. Verbeteringen of aanpassingen doorvoeren zijn daardoor lastig en heeft tot gevolg dat je beperkt wordt in je groeiambities of sterker nog: je verliest je relevantie voor je klanten.

Ontdek de cruciale beslissingen, overwegingen en afslagen die zij hebben genomen in de ontwikkeling van één van hun core business applicaties.

Ontdek meer

Wil je dieper duiken in onze wereld vol informatie en inspiratie? Verken dan onze Platform Experience pagina, waar je een schat aan waardevolle informatie vindt, inclusief relevante use cases uit de industrie, inzichten in welke klanten momenteel worden geholpen en deskundige meningen. Het is de perfecte plek om jouw reis te beginnen.

En vergeet niet onze content te bekijken voor nog meer boeiende informatie over dit onderwerp: