10 april 2019 / Kennis- en netwerkevent
‘Artificial Intelligence needs Information Architecture!’

Maak jij al gebruik van de nieuwste technieken als Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science? Hoe zet jij deze effectief in? Op woensdagavond 10 april organiseren wij samen met DataConnected het kennis en netwerkevent: ‘Artificial Intelligence needs Information Architecture!’

Tijdens dit event nemen we je op een interactieve manier mee in de wereld van data en de nieuwste datatechnieken. Ook geven we antwoord op prangende vragen over ‘datagedreven worden’. Zoals ‘Hoe kom je snel van data, naar inzicht en actie?’ en ‘Hoe realiseer je zaken als one customer view of same day delivery?’ Ook jij kan jouw vraag vooraf insturen. Tijdens het event delen we graag ons antwoord met je.

Aanmelden

Meld je HIER vóór 29 maart aan.

Ken je iemand waarvoor dit event ook interessant is? Nodig hem/haar dan gerust uit!

Sprekers

Eric van Tol – CTO Advanced Programs, Director Fontys Hogeschool, Member Economic Board Utrecht
Eric is een bekende spreker als het gaat om Big Data & Artificial Intelligence en een gewaardeerde dagvoorzitter. Hij kent de markt als geen ander en vertaalt dit naar innovatie.

Fred Dunant – DMO manager
Fred is een zeer ervaren Manager/Consultant op het gebied van data science, data warehousing & BI en data goverance. Hij begeeft zich op het snijvlak van business en IT en zorgt daar voor verandering.

Marjolein Smits – Data Scientist
Marjolein gaat samen met organisaties op zoek naar de meerwaarde van interne data door middel van data visualisatie & -analyse, data science en data driven decisionmaking.

Sander Hovestad – Solution Architect
Sander is de drijvende kracht achter het Data Platform, waarmee AdvancedPrograms organisaties helpt de volgende stap te maken in het snel en simpel beschikbaar maken van data. Als geen ander weet hij de verbinding te maken tussen technologie, innovatie en daadwerkelijke toepassingen.

Programma

18:00 – 18:30
Inloop met avondeten en een drankje

18:30 – 18:35
Introductie

18:35 – 19:00
AI-pitch door Eric van Tol

19:00 – 19:30
Datamanagement praktijkcase door Fred Dunant

19:30 – 20:00
“Alles durven vragen” (begeleid door Eric van Tol) aan het expertpanel:

  • Marjolein Smits – Data Scientist
  • Sander Hovestad – Solution Architect
  • Fred Dunant – Data Management Officer

20:00 – 21:00
Netwerkgelegenheid met borrel

Locatie

Nieuwegein of Zeist.