Graag nodigen wij u uit voor dit exclusieve Ronde Tafelevenement

Wanneer: woensdag 31 januari, 15.30 – 18.30 uur
Locatie: SLTN, Colosseum 9 (Hilversum)

 

De reis naar Applicatiemodernisatie – De digitale transitie van Sazas, uw verzuimspecialist

“Het doel is onze klanten nog beter en efficiënter te kunnen bedienen”
Hans van Bussel – Algemeen Directeur van Sazas

Bij deze speciale gelegenheid verwelkomen wij met trots onze gastspreker Jan-Willem van Zeeland, Commercieel Manager én IT Manager van Sazas. Hij zal zijn inspirerende reis met u delen, waarin het streven naar een verbeterde dienstverlening, het ontginnen van nieuwe markten en het bouwen aan een toekomstbestendige Doelarchitectuur centraal staan. De uitdaging was om een volgende stap te maken met het ‘legacy’ applicatielandschap. Ontdek de cruciale beslissingen, overwegingen en afslagen die Sazas heeft genomen in de ontwikkeling van één van hun core business applicaties. Een reis waarin de klant centraal staat en hen nog beter en efficiënter kunnen bedienen het belangrijkste doel is.

Ga met ons mee op deze boeiende reis. Jan-Willem van Zeeland maakt inzichtelijk hoe Sazas, samen met SLTN Advanced Programs en gebruikmakend van het Thinkwise digitale transformatieplatform, de toekomst vormgeeft.

 

 

Agenda

15.30 – 15.45 | Ontvangst en welkom –  Erwin Wolters (SLTN Advanced Programs) en Pieter-Paul van Beek (CEO Thinkwise)

15.45 – 16.00 | Wie is wie ?

16.00 – 16.40 | Gastsprekers Jan-Willem van Zeeland ( Commercieel Manager en IT Manager Sazas) en Wouter de Haard (Programmamanager Doelarchitectuur)

16.40 – 17.00 | Roald Heiwegen (SLTN Advanced Programs) – het Thinkwise digitale transformatie ontwikkelplatform: ‘Thinkwise onder de motorkap, klaar voor de toekomst’

17.00 – 17.45 | Ronde tafel discussie tijdens hapjes en drankjes

18.00 – 18.30 | Key take-aways en na-borrel

 

Mis dit niet als directielid en/of IT-eindverantwoordelijk binnen uw organisatie!

Reserveer daarom tijdig uw stoel, zodat wij samen kunnen bouwen aan een innovatieve toekomst voor betere dienstverlening en groei.

 

Inschrijven Ronde Tafel: De reis naar Applicatiemodernisatie