Business & Informatie Analist

Wanneer je geïnteresseerd bent kan je jouw CV naar jose.tegelaar@advancedprograms.nl sturen.

Als Business & Informatie Analist bij Advanced Programs ben je onderdeel van een scrum team dat Low-code applicaties maakt die bedrijfskritische processen van de klant ondersteunen. Het scrum team realiseert applicatie moderniseringsprojecten waarbij jij de essentiële verbinding bent tussen de klant en jouw collega’s. Als Business Analist ga je op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’: Welk doel hebben bedrijfsprocessen en hoe kun je deze optimaliseren? Als Informatie Analist vertaal je de antwoorden op deze vragen naar functionaliteit, zodat het ontwikkelteam hiermee aan de slag kan. Hiervoor ga je in gesprek met de klant en je collega’s in het team, voer je analyses uit en denk je mee in het technisch ontwerp. Als nieuwe applicatie-onderdelen zijn ontwikkeld, breng je deze terug naar de klant en neem je de klant mee in de bijbehorende veranderingen. In het hele proces fungeer je als trusted advisor van de klant.

 

Wie zijn wij?

Advanced Programs is al bijna dertig jaar actief in de IT dienstverlening. We helpen organisaties om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en succesvol te zijn. We verzorgen betrouwbare IT infrastructuur, applicatie modernisering en door data oplossingen maken wij onze klanten ‘Slimmer door data’.

 

Advanced Programs is een bedrijf dat haar medewerkers en hun ontwikkeling centraal stelt, en is bereid daar een aanzienlijk deel van de tijd in te investeren. Iedere vrijdag staat in het teken persoonlijke ontwikkeling waarbij jij samen met jouw leidinggevende bepaalt op welk gebied jij je kennis gaat verdiepen. Door middel van kennisuitwisseling met interne experts en opleidingen op het gebied van hard- en soft skills blijven de medewerkers van Advanced Programs up-to-date met wat er in de markt speelt en wordt gevraagd. Hierdoor is werken bij Advanced Programs prikkelend en word je steeds opnieuw uitgedaagd om de volgende stap te zetten. 

 

Wie ben jij?

  • Je kan de behoefte van de klant goed doorgronden
  • Je kan de wens van de klant inzichtelijk maken en vertalen voor de specialisten van Advanced Programs.
  • Je kunt IT vertalen naar een wereld die klant kent en begrijpt. 
  • Je durft stakeholders mee te nemen in oplossingen die mogelijk out of the box zijn en grote veranderingen betekenen.
  • Je bent een fijne gesprekspartner en adviseur van de klant.
  • Je maakt jezelf nieuwe inhoud snel eigen.
  • Je hebt analytisch denkvermogen.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.
  • Je vindt het leuk om in verschillende klantomgevingen te werken.
  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO en/of WO.

 

Gezien de werkzaamheden zou het fijn zijn als je ervaring hebt met applicatieontwikkeling en genoeg SQL skills hebt om scripts te kunnen lezen en eenvoudige query’s te kunnen schrijven. 

 

Uiteraard hoef je niet alle bovenstaande skills af te vinken om in aanmerking te komen om onze collega te worden, dus lees hieronder wat je wel moet doen.

 

Wat moet je doen?

Neem contact met ons op voor een (online) kennismakingsgesprek. Als dit van beide kanten bevalt, kom je geheel vrijblijvend een keer op een van onze unieke vrijdagen meelopen. Je kan dan direct je eventueel toekomstige collega’s leren kennen en de sfeer proeven van ons bedrijf. Je maakt dan onze wekelijkse ontwikkeldag mee die ons bedrijf zo uniek maakt.