Senior Unix / Linux Engineer

Wanneer je geïnteresseerd bent kan je jouw CV naar jose.tegelaar@advancedprograms.nl sturen.

Voor ons Infrastructuur Management Team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Unix / Linux Engineer (3 de lijn) op senior niveau ter uitbreiding van ons bestaande team. Je werkt in teamverband en in nauwe samenwerking met projectleiders, service delivery manager, collega engineers (3 de lijn) en onze ServiceDesk (2 de lijn).

Over Advanced Programs:
Advanced Programs bestaat ruim 25 jaar en is uitgegroeid van een organisatie die de focus had op de verkoop van detacheer diensten voor IBM legacy omgevingen, naar een toonaangevende organisatie die voorziet in professionele 24×7 SLA-dienstverlening en uitvoering van Infrastructuur Management, Applicatie Management, Data Management en Business Analytics projecten.
Advanced Programs heeft het afgelopen decennium voor haar klanten een succesvolle SLA-dienstverlening ontwikkeld op IBM Power omgevingen (AIX, IBMi en Linux). Naast de aandacht voor Infrastructuur Managed Services heeft een sterke groei plaats gevonden op de gebieden Application Management, Data Management en Data Sciences.

Vanuit onze business unit Managed Services realiseren en beheren wij omgevingen voor onze opdrachtgevers. Als Senior Unix Engineer speel je, samen met je collega’s in het Infrastructuur Management team, een belangrijke rol om complexe en bedrijf kritische omgevingen operationeel te houden, te onderhouden of te ontwikkelen. In de uitvoer van onze activiteiten werken we conform de ITIL-processen en spelen DevOps en Agile een belangrijke rol.

Gewenst profiel

  • HBO of hoger denk- en werkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met AIX en eventueel kennis van andere UNIX varianten zoals Solaris en HP-UX;
  • Redhat Linux kennis, of bereidheid zich op dit gebied te ontwikkelen;
  • Je bent proactief en je behoudt het overzicht
  • Klant- en resultaatgericht samenwerken, initiatief nemen, communiceren, plannen en organiseren, systematisch denken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van Storage systemen
  • Linux is een pré
  • Rijbewijs B

De bekende lijst met technische skills laten wij achterwege, omdat wij een breed pallet aan skills een vanzelfsprekendheid vinden bij een seniore man of vrouw.

Werken voor Advanced Programs

Als Senior Unix / Linux Engineer krijg je de uitdaging om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van onze organisatie. Daarnaast biedt Advanced Programs een omgeving waarin naast aandacht voor de competentie-ontwikkeling van mensen, veel waarde wordt gehecht aan het creëren van een organisatie die mensen motiveert, enthousiasmeert en waarin mensen zichzelf herkennen. Die uiteindelijk resulteert in een omgeving waarvoor klanten hun waardering met name door de wijze waarop Advanced Programs haar partnership gedachten invult, projecten uitvoert en de relaties met klanten voor de lange termijn onderhoudt.

Arbeidsvoorwaarden

Advanced Programs biedt een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Advanced Programs hanteert onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze cultuur wordt gekenmerkt door een sterke klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, gezonde drive, openheid en daadkracht. Je krijgt daardoor gelijk veel verantwoordelijkheid. Maar niet onbelangrijk, we zijn open en informeel, een gezamenlijke lunch als centraal moment van de dag hoort daarbij. Advanced Programs is een middelgrote en mensgerichte organisatie met circa 55 medewerkers.

Aantal uren: Fulltime

Interesse: Ben je geïnteresseerd? Laat dan je CV achter bij jose.tegelaar@advancedprograms.nl. Wij nemen dan snel contact met je op.