Service Delivery Manager

Voor haar sterk groeiende activiteiten is Advanced Programs op zoek naar een ervaren Service Delivery Manager. Al vele jaren richten deze activiteiten zich op het beheren, onderhouden en innoveren van bedrijfskritische infrastructuur-, data- en applicatie omgevingen van middelgrote en grote ondernemingen. Met de verwachtte groei in business en de ambitie om de dienstverlening te verbreden en te verdiepen met aanvullende innovatieve proposities, zal de organisatie een belangrijke volgende stap in dienstverlening zetten. De Service Delivery Manager zal gevraagd worden hierin een belangrijke bijdrage te leveren.

Wie zijn wij?

Advanced Programs is al ruim dertig jaar actief in de IT-dienstverlening. We helpen organisaties om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en succesvol te zijn. Wij realiseren ons daarbij dat IT voor onze klanten geen doel op zich is, maar een middel op het doel te bereiken.

Vorig jaar zijn wij onderdeel geworden van de organisatie SLTN, dit is een van de grootste onafhankelijke IT-dienstverleners in Nederland met een omzet van ruim € 200 miljoen per jaar.

Een deel van de activiteiten en het klantportfolio van ons zijn overlappend met die van SLTN. Maar, voor een groot deel zijn de activiteiten en klantenbase complementair. Door het samengaan met SLTN kunnen wij ‘full-service stack’ aanbieden.  Wij voeren, als zelfstandig onderdeel van SLTN, onze activiteiten uit en zijn nu in staat om versneld onze groei ambities inhoud en vorm te geven.

Advanced Programs is georganiseerd rondom drie focusgebieden:

 • Applicatie Management
  • Proven Technology: Cobol, Java, RPG
  • New Technology: low-code applicatie platformen Thinkwise & Microsoft Power Apps
 • Data Management: Azure, IBM PureData System for Analytics, IBM Cloud Pak for Data
 • Infrastructuur Management: Azure, Linux, OS/400, Unix

Gewenst profiel:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Je bent in staat een klant specifieke SLA op te stellen, en ziet erop toe dat de gemaakte afspraken worden nagekomen
 • Je bent in staat periodieke management rapportages en evaluaties te verzorgen
 • Je bent in staat om projectplannen op te stellen en deze uit te voeren
 • Je bent in staat om te participeren in Agile gedreven projecten
 • Je bent in staat snel nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen
 • Je bent in staat om de interne delivery teams bij de verschillende projecten proactief te betrekken en ze te faciliteren
 • Je houdt ervan om aan meerdere (klant-) omgevingen te werken
 • Je bent klantgericht en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ambitieus, analytisch en accuraat met goede communicatieve vaardigheden

Werken voor Advanced Programs:

Als Service Delivery Manager krijg je de uitdaging om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Daarnaast biedt Advanced Programs een omgeving waarin naast aandacht voor de competentieontwikkeling van medewerk(st)ers, veel waarde wordt gehecht aan het creëren van een organisatie die medewerk(st)ers motiveert, enthousiasmeert en waarin men zichzelf herkent. Dit resulteert in een omgeving waarvoor klanten hun waardering uitspreken met name door de wijze waarop Advanced Programs haar partnership gedachten invult, projecten uitvoert en de relaties met klanten voor de lange termijn onderhoudt.

Arbeidsvoorwaarden:
Advanced Programs biedt een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Advanced Programs hanteert onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aantal uren: Fulltime

Standplaats: Zeist/Hilversum

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV naar: jose.tegelaar@advancedprograms.nl.