Applicatie Ontwikkelaar low-code

Wanneer je geïnteresseerd bent kan je jouw CV naar jose.tegelaar@advancedprograms.nl sturen.

Altijd al een passie gehad voor de steeds dynamischer en belangrijker wordende wereld van enterprise software? Waarin het bouwen en ontwikkelen op low code platformen en het integreren van data om Business Value te genereren centraal staan? En ben je geïnteresseerd en gedreven om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties op low code gebied, integratie en data? Dan nodigen wij je graag uit om met ons kennis te maken.

Voor ons Applicatie Services (AS) onderdeel zijn wij op zoek naar een Applicatie Ontwikkelaar. Hij/zij helpt ons mee in het verder ontwikkelen van deze snel groeiende activiteit van Advanced Programs. Hij/zij neemt goede en ruime ervaring mee in het ontwerpen, realiseren en testen van bedrijfskritische oplossingen. Waarbij het vertalen van business behoefte naar een data gedreven applicatie oplossing centraal staat. Het beantwoorden en uitwerken van functionele vraagstukken, ter ondersteuning van business processen en daarbij behorende applicatie functionaliteit, datastromen en datamodellen zijn terugkerende thema’s.

Samen met het team zorg je ervoor dat onze kennis relevant blijft en ons in staat stelt om voor iedere situatie de beste oplossing te bouwen. Vanuit deze activiteit realiseren en beheren wij applicatie omgevingen voor onze opdrachtgevers. Samen met je collega’s in het Applicatie Services team, speel je een belangrijke rol om complexe en bedrijfskritische omgevingen operationeel te houden, te onderhouden en door te ontwikkelen. In de uitvoer van onze activiteiten werken we conform de ITIL processen en spelen DevOps en Agile een belangrijke rol.

 

Wie zijn wij?

Advanced Programs is al bijna dertig jaar actief in de IT dienstverlening. We helpen organisaties om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en succesvol te zijn. We verzorgen betrouwbare IT infrastructuur, applicatie modernisering en door data oplossingen maken wij onze klanten ‘Slimmer door data’.

 

Advanced Programs is een bedrijf dat haar medewerkers en hun ontwikkeling centraal stelt, en is bereid daar een aanzienlijk deel van de tijd in te investeren. Iedere vrijdag staat in het teken persoonlijke ontwikkeling waarbij jij samen met jouw leidinggevende bepaalt op welk gebied jij je kennis gaat verdiepen. Door middel van kennisuitwisseling met interne experts en opleidingen op het gebied van hard- en soft skills blijven de medewerkers van Advanced Programs up-to-date met wat er in de markt speelt en wordt gevraagd. Hierdoor is werken bij Advanced Programs prikkelend en word je steeds opnieuw uitgedaagd om de volgende stap te zetten. 

Gewenst profiel:

  • Je hebt een afgeronde WO/HBO opleiding;
  • Je krijgt energie van het bouwen en doorgronden van de laatste ontwikkelingen op low code / applicatie modernisering trajecten;
  • Je bent in staat snel nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen;
  • Je houdt ervan om aan meerdere (klant-) omgevingen te werken;
  • Je bent klantgericht, neemt verantwoordelijkheid en je bent ondernemend, analytisch en accuraat met goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van en ervaring met low code omgevingen en analytics oplossingen zijn een pré;
  • Kennis van Software Testing, DevOps, Agile/Scrum is een pré.

 

Werken voor Advanced Programs:

Als Applicatie Ontwikkelaar krijg je de uitdaging om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Daarnaast biedt Advanced Programs een omgeving waarin naast aandacht voor de competentieontwikkeling van mensen, veel waarde wordt gehecht aan het creëren van een organisatie die mensen motiveert, enthousiasmeert en waarin mensen zichzelf herkennen. Dit resulteert in een omgeving waarvoor klanten hun waardering uitspreken met name door de wijze waarop Advanced Programs haar partnership gedachten invult, projecten uitvoert en de relaties met klanten voor de lange termijn onderhoudt.

Arbeidsvoorwaarden:

Advanced Programs biedt een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Advanced Programs hanteert onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Standplaats: Zeist
Aantal uren: Fulltime