Vacature Cloud Engineer/Architect

Wanneer je geïnteresseerd bent kan je jouw CV naar jose.tegelaar@advancedprograms.nl sturen.

Vacature Cloud Engineer/Architect

Altijd al een passie gehad voor cloud, data en analytics oplossingen en een uitdaging gezien in het ontwerpen en implementeren van cloud oplossingen voor toonaangevende organisaties?

Voor onze business unit Data Platform Services (DPS) zijn wij op zoek naar een Cloud Engineer/Architect met ervaring in het ontwerpen en implementeren van bedrijfskritische infrastructuur oplossingen in de cloud met specialisatie in cloud databases, data & analytics oplossingen of de ambitie daarin te verder te specialiseren.

Over Advanced Programs:

Advanced Programs bestaat ruim 25 jaar en is uitgegroeid van een organisatie die de focus had op de verkoop van detacheer diensten voor IBM legacy omgevingen, naar een toonaangevende organisatie die voorziet in professionele 24×7 SLA dienstverlening en uitvoering van Data Management en Business Analytics projecten.

Advanced Programs heeft het afgelopen decennium voor haar klanten een succesvolle SLA dienstverlening ontwikkeld op IBM Power, AIX en Linux omgevingen. Naast de aandacht voor infrastructuur managed services heeft een sterke groei plaats gevonden op het gebied van Application Management, Data Management en Data Science toepassingen. Ontwikkelingen richting de Cloud (incl. SaaS discussies), technology refreshes en consolidaties van omgevingen, nemen een belangrijke rol in de gesprekken bij onze klanten.

De Data Management activiteiten zijn ondergebracht in de business unit DPS. Het op de juiste wijze inzetten van data geeft een veelheid aan nieuwe inzichten en mogelijkheden om de business aan te sturen. Het ontsluiten van zowel interne als externe data ligt aan de basis van alle verdere activiteiten op het gebied van Data Management als, dataverwerking, datawarehousing, data-exploratie en Business Analytics. Advanced Programs volgt de ontwikkelingen in de markt en adopteert die technologieën die zij wezenlijk acht voor het bouwen van hybride omgevingen. Omgevingen die een duidelijk doel hebben een oplossing te bieden voor business gerelateerde uitdagingen.

Over de vacature:

Vanuit onze business unit DPS implementeren en beheren wij bedrijfskritische data platformen voor onze opdrachtgevers. Als Cloud Engineer/Architect speel je, samen met je collega’s in het DPS team, een belangrijke rol om organisaties te adviseren in en te helpen met de mogelijkheden die cloud te bieden heeft. Tevens zul je binnen Advanced Programs de kans krijgen om mee te bouwen aan nieuw te ontwikkelingen (cloud) high performance analytics oplossingen.

Gewenst profiel:

  • Je hebt een afgeronde WO/HBO opleiding;
  • Je hebt ervaring in het opzetten en migreren naar complexe cloud omgevingen;
  • Ervaring met cloud databases, data en analytics oplossingen zijn een pré;
  • Je bent in staat snel nieuwe kennis eigen te maken en toe te passen;
  • Je houdt ervan om aan meerdere (klant-) omgevingen te werken;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken maar weet wanneer je het team ergens bij moet betrekken;
  • Je bent klantgericht, neemt verantwoordelijkheid en je bent ondernemend, analytisch en accuraat met goede communicatieve vaardigheden.

Vereiste kennis en ervaring in één of meer van de onderstaande technologieën:

  • Cloud providers: bijvoorbeeld Microsoft Azure, Amazon Web Services of IBM Cloud (Softlayer)
  • Cloud Databases: bijvoorbeeld Microsoft Azure SQL (Data Warehouse), Amazon AWS Redshift,
  • Ervaring met ServiceNow en het implementeren van (Nagios) monitoring zijn een pré;

Werken voor Advanced Programs:

Als Cloud Engineer/Architect krijg je de uitdaging om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Daarnaast biedt Advanced Programs een omgeving waarin naast aandacht voor de competentie-ontwikkeling van mensen, veel waarde wordt gehecht aan het creëren van een organisatie die mensen motiveert, enthousiasmeert en waarin mensen zichzelf herkennen. Die uiteindelijk resulteert in een omgeving waarvoor klanten hun waardering waardering met name door de wijze waarop Advanced Programs haar partnership gedachten invult, projecten uitvoert en de relaties met klanten voor de lange termijn onderhoudt.

Arbeidsvoorwaarden:

Advanced Programs biedt een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Advanced Programs hanteert onderscheidende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats: Zeist
Aantal uren: Fulltime

Data Platform Services