IBM {ureData Netezza Advanced Programs

Advanced Programs is al jaren leverancier van Managed Services dienstverlening op het IBM PureData for Analytics platform. Wij ondersteunen en adviseren onze opdrachtgevers in de gehele lifecycle van advies, aankoop, plaatsing tot en met vervanging en decommissioning.

Recent hebben we een financiële dienstverlener geholpen met de herinrichting van hun IBM PureData platform. Als gevolg van enorme groei aan data volumes ontstonden er capaciteitsproblemen. Samen met de BI afdeling hebben we vastgesteld hoe de bestaande omgeving slimmer kon worden ingezet en hoe met de aanschaf van een 3e appliance ook de behoefte voor disaster recovery ingevuld kon worden. Advanced Programs heeft vervolgens de appliance geïnstalleerd en de disaster recovery ingeregeld.

Een wereldwijd opererende handelsonderneming stelt het IBM PureData platform beschikbaar aan haar divisies voor rapportages en analyses. Advanced Programs is een aantal jaren geleden betrokken geweest bij de proof of concept en later de aanschaf van de appliances. Sinds twee jaar leveren wij ook de Managed Services dienstverlening voor het IBM PureData platform, de realtime data replicatie en data management omgeving. Recent hebben we samen met de IT afdeling een workload optimalisatie programma uitgevoerd. We hebben op basis van het historische gebruik en verwachte groei een aantal verbeteringen doorgevoerd die de betrouwbaarheid en performance voor alle gebruikers ten goede zijn gekomen.

Erwin Wolters

Benieuwd naar de IBM PureData Managed Services?

Erwin staat u graag te woord via de mail of via 088 – 400 2300.