Data Replicatie - Advanced Programs

Data Replicatie: betaalbare oplossing voor uw dagelijkse batchverwerking

Met de groei van de hoeveelheid data in organisaties, neemt het aantal en de complexiteit van de dagelijkse batchverwerkingen toe. Steeds grotere hoeveelheden data moeten worden verzameld, geïntegreerd, bewerkt en opgeslagen. Hierdoor lopen veel organisaties tegen de grenzen van hun IT-systeem aan. Bovendien is de beschikbare data na de batchverwerking alweer verouderd. Met onze Data Replicatie oplossing repliceert u real-time uw data uit één of meerdere bronnen naar de gewenste database omgeving, waardoor u altijd over de meest actuele gegevens beschikt.

Veel organisaties draaien omwille van de systeembelasting ’s nachts batchverwerkingen. Met onze Data Replicatie oplossing is dit niet meer nodig. Met behulp van Change Data Capture technologie worden continu gedurende de dag wijzigingen in het bronsysteem binnen enkele seconden verplaatst naar het doelsysteem. Dit beperkt de systeembelasting van de replicatie tot een minimum. Deze technologie is geschikt voor zowel kleine als grote data volumes en voor diverse databases zoals IBM DB2, Oracle en Microsoft SQL Server.

Erwin Wolters – CCO

 

“Om flexibel en wendbaar te blijven, is snelle besluitvorming op basis van actuele data steeds belangrijker. De uitdaging is om deze data snel beschikbaar te maken. Naast onze Data Virtualisatie oplossing bieden wij organisaties met Data Replicatie een betaalbare oplossing waarmee zij één of meerdere bronnen real-time kunnen ontsluiten. Zonder investering vooraf, maar ‘pay per use’. Zo kunnen we de meest optimale oplossing aan alle klanten bieden.”

Onze aanpak

Eerst bespreken we met onze klanten zaken als: wat wil de organisatie bereiken, van welke database platformen maakt de organisatie gebruik en welke doelsystemen zijn daaraan verbonden. Vervolgens maken we op basis daarvan een implementatieplan, die we met de klant definiëren en aanscherpen. Op basis van dit plan kunnen we desgewenst binnen enkele dagen de Data Replicatie oplossing realiseren.

Oplossing

Enkele toepassingsvoorbeelden:

  • Inzicht in de meest actuele omzetgegevens op ieder gewenst moment.
  • Verwerk aankopen direct in uw voorraaddatabase en houd uw aanbod 24/7 up-to-date.
  • Kopieer data naar een data warehouse voor real-time analyse (BI) of testdoeleinden.
  • Synchroniseer klantgegevens direct tussen meerdere applicaties.

Onze dienstverlening

Iedere opdracht beginnen we met een analyse van uw IT-omgeving en business drivers om inzicht te krijgen welke oplossingen voor uw organisatie het meest geschikt zijn. Naast advisering en implementatie van de oplossing kunt u ook het onderhoud en beheer geheel aan ons overlaten. Wij bieden daarvoor een unieke abonnementsvorm, waarbij u maandelijks betaalt voor het aantal replicaties dat u gebruikt. Bij een eventuele verstoring zorgen wij ervoor dat binnen het overeengekomen service window de storing wordt opgelost en de replicatie weer snel wordt herstart.

Wilt u meer weten over Data Replicatie?

Data replicatie maakt het mogelijk gegevens op de minuut tot bijna realtime beschikbaar te hebben.

Hoe dat mogelijk is? Lees het in ons technical paper.

Ontvang gratis het technical paper

Wilt u gebruik maken van onze Data Replicatie oplossing of bespreken wat data replicatie voor uw business kan betekenen? Neem dan contact op met Erwin Wolters: erwin.wolters@advancedprograms.nl of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.
Informatie aanvragen Advanced Programs

Waarom onze Data Replicatie dienstverlening?

  • Maakt intensieve batchverwerking overbodig en ontlast uw IT-systeem.
  • Geen downtime of productieverlies.
  • Bewezen technologie die geschikt is voor zowel kleine als grote data volumes.
  • Geen grote investering vooraf in software licenties, maar betalen in abonnementsvorm.
  • Volledige ontzorging door uitbesteding van beheer conform SLA.