Data Replicatie voor eenvoudig en realtime inzicht

Om flexibel en wendbaar te blijven is snelle besluitvorming op basis van data steeds belangrijker. Hiervoor is het kunnen beschikken over actuele gegevens de sleutel. Vaak is hiervoor data benodigd uit meerdere operationele systemen die niet zijn ingericht voor deze analytische workload. Ook is het realtime integreren van data uit meerdere systemen een uitdaging. Onze Data Replicatie oplossing maakt het mogelijk data realtime uit transactionele systemen te repliceren naar database omgevingen die specifiek zijn ingericht voor deze analytische workload, zoals uw data warehouse.

Met Data Replicatie worden batchverwerkingen zoals ETL processen van bronsysteem naar het datawarehouse, die omwille van systeembelasting vaak ‘s nachts draaien, overbodig. Door gebruik te maken van Change Data Capture technologie wordt de impact op het bronsysteem tot een minimum beperkt en kunt u real-time over uw data beschikken.

Erwin Wolters Data Platform Services Advanced Programs
Erwin Wolters,
Business Unit Manager Data Platform Services

“Realtime analyseren van operationele data. De uitdaging is vaak de betreffende data beschikbaar te maken! Als uw data platform leverancier bieden wij u een betaalbare oplossing waarmee u één of meerdere bronnen, waaronder IBM DB2, Oracle en Microsoft SQL Server  real-time kunt ontsluiten naar uw analytics platform voor real-time besluitvorming. Zonder investering vooraf, maar pay per use.”

Waarom onze Data Replicatie dienstverlening?

 • Bewezen technologie die geschikt is voor zowel kleine als grote data volumes
 • Betalen in abonnementsvorm, dus geen grote investering vooraf
 • Volledige ontzorging conform SLA

Enkele toepassingsvoorbeelden:

 • Replicatie van operationele systemen naar uw data warehouse of data lake
 • Replicatie van on premises naar cloud oplossingen
 • Replicatie naar operational analytics toepassingen

Uniek prijsmodel en SLA dienstverlening

In grote tegenstelling tot veel andere oplossingen hoeft u voor onze oplossing geen grote investering in software licenties te doen. Wij bieden onze Data Replicatie oplossing aan in een unieke abonnementsvorm, waarbij u maandelijks betaalt voor het aantal replicaties wat u gebruikt. Tevens heeft u de mogelijkheid om het beheer van uw Data Replicaties geheel aan ons over te laten. Bij storingen zorgen wij ervoor dat binnen het overeengekomen service window de storing wordt opgelost en de replicatie weer snel wordt gestart.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Erwin Wolters of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs

De voordelen van Data Replicatie:

 • Transactionele integriteit
 • Ondersteuning voor groot aantal source en target databases
 • Opbouwen van historie
 • Lage latency (near real time)
 • Integratie met Big Data oplossingen