Dé partners van Advanced Programs waarmee we nauw samenwerken

Partners

Advanced Programs hecht grote waarde aan samenwerking en co-creatie. Zo werkt Advanced Programs samen met Data Virtuality, Thinkwise, IBM, Red Hat, Denodo, Microsoft en Tableau. Dit stelt ons in staat om totaaloplossingen te bieden aan klanten met de hoogste kwaliteit.

Wij zijn trots op onze samenwerking met de volgende partijen:

Data Virtuality - Advanced Programs

Data Virtuality Een revolutie binnen de wereld van data virtualisatie. Data Virtuality is een tool die binnen enkele dagen een Data Warehouse genereerd met data uit verschillende toepassingen. De snelheid van het bouwen van een Data Warehouse is voor Advanced Programs waardevol om aan te kunnen bieden.

IBM partner Advanced Programs

IBM Met de focus die Advanced Programs heeft op het leveren van Managed Services dienstverlening rondom het Power Platform van IBM, meer specifiek het AS/400 platform, is Advanced Programs een geautoriseerd Managed Services Provider (MSP) van IBM. Deze speciale status stelt ons in staat om op het gebied van Managed Services te teamen met IBM of om voor IBM opdrachten uit te voeren.

Denodo, toonaangevend op het gebied van data virtualisatie, biedt een platform voor data-integratie, beheer en levering. Met een logische aanpak maken zij self-service BI, hybride/multi-cloud data-integratie en enterprise dataservices mogelijk.
Tableau partner Advanced Programs

Tableau Een gebruiksvriendelijke Business Analyse tool voor datavisualisatie en datadiscovery. Tableau kan gebruikt worden zonder technische kennis om grote hoeveelheden data te visualiseren en business processen inzichtelijk te maken. Er wordt hiermee een brug geslagen tussen IT en de Business. Advanced Programs helpt bedrijven bij het implementeren en onderhouden van de Tableau dashboards.

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel enterprise software gerealiseerd wordt die nooit meer verouderd en precies doet wat uw organisatie nodig heeft. Met Thinkwise kan legacy software worden gemoderniseerd.
Advanced Programs is gespecialiseerd in meerdere services van Microsoft en wordt dan ook gecategoriseerd als een gold partner op de volgende gebieden: Cloud platform (Microsoft Azure), data analytics, data platform en MS Powerapps. Door Middel van onze services met behulp van Microsoft producten, worden bedrijven gemoderniseerd en toekomstbestendig.
Red Hat, begonnen als een besturingssysteem voor Linux. Beschikt tegenwoordig over een groot portfolio naast het besturingssysteem, inclusief hybride cloud infrastructuur, middleware, wendbare integratie, cloud-native applicatieontwikkeling, beheer en automatiseringsoplossingen. De open source oplossingen die Red Hat levert zorgen voor flexibiliteit en krachtige IT infrastructuur. Gebouwd op transparantie en verantwoordelijkheid.