Partners

Advanced Programs hecht grote waarde aan samenwerking en co-creatie. Zo werkt Advanced Programs samen met Outsystems, Data Virtuality, BVI, IBM en Tableau. Dit stelt ons in staat om totaaloplossingen te bieden aan klanten met de hoogste kwaliteit.

 

Wij zijn trots op onze samenwerking met de volgende partijen:

Data Virtuality - Advanced Programs

Data Virtuality Een revolutie binnen de wereld van data virtualisatie. Data Virtuality is een tool die binnen enkele dagen een Data Warehouse genereerd met data uit verschillende toepassingen. De snelheid van het bouwen van een Data Warehouse is voor Advanced Programs waardevol om aan te kunnen bieden.

IBM partner Advanced Programs

IBM Met de focus die Advanced Programs heeft op het leveren van Managed Services dienstverlening rondom het Power Platform van IBM, meer specifiek het AS/400 platform, is Advanced Programs een geautoriseerd Managed Services Provider (MSP) van IBM. Deze speciale status stelt ons in staat om op het gebied van Managed Services te teamen met IBM of om voor IBM opdrachten uit te voeren.

OutSystems Het low-code ontwikkel platform om snel nieuwe functionaliteit aan uw bestaande applicatielandschap toe te voegen. Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. De kracht van OutSystems zit in het bieden van een complete stack, oplossingen vanaf de backoffice applicatie tot en met mobiele apps

Tableau partner Advanced Programs

Tableau Een gebruiksvriendelijke Business Analyse tool voor datavisualisatie en datadiscovery. Tableau kan gebruikt worden zonder technische kennis om grote hoeveelheden data te visualiseren en business processen inzichtelijk te maken. Er wordt hiermee een brug geslagen tussen IT en de Business. Advanced Programs helpt bedrijven bij het implementeren en onderhouden van de Tableau dashboards.

Ook interessant
%s