Inzicht en actie met High Performance Analytics - Advanced Programs

Snel van data, naar inzicht en actie met High Performance Analytics

Als organisatie investeert u aanzienlijk in het verkrijgen en analyseren van data. Hierdoor is de kans groot dat uw kosten voor beheer en onderhoud steeds verder oplopen en dat het steeds langer duurt voordat u data heeft klaarstaan voor analyse. Want de toename van data gaat veelal gepaard met vertraging en toename van kosten. Daarom zoekt u een geïntegreerde analytics oplossing met hoge performance, lage beheerkosten en zonder tijdrovende migraties. Als Managed Services Provider van IBM biedt Advanced Programs dé oplossing om kosteneffectief en met een hoge performance van grote hoeveelheden data naar inzicht en actie te komen.

IBM Integrated Analytics is de nieuwste generatie datawarehouse appliance en de opvolger van het IBM PureData for Analytics platform (voorheen Netezza). Deze appliance bestaat uit een combinatie van een hoogwaardig hardwareplatform en geoptimaliseerde database software die samenwerken om grote hoeveelheden data parallel te analyseren. Ook zijn er analytische functies ingebouwd waardoor u geen tijd en moeite meer hoeft te besteden aan het overbrengen en converteren van data naar aparte analyse applicaties. Zo kunt u vrijwel real-time gegevens analyseren en betrouwbare bedrijfsrapportages opstellen.

Oplossing

Welke voordelen biedt IBM Integrated Analytics System?

  1. High performance analytics zodat u real-time toegang heeft tot nieuwe inzichten.
  2. Eenvoudig overbrengen van lokaal ontwikkelde inzichten naar cloud oplossingen, zoals IBM Db2 Warehouse on Cloud, zonder tijdrovende en kostbare migraties. Dit door de common SQL engine.
  3. Een geïntegreerd data science platform met IBM Data Science Experience waardoor u direct analyses op de data kunt uitvoeren met behulp van Spark, Python, Scala en R.
  4. Een volledig geoptimaliseerde appliance tegen lage beheerkosten en zonder dat een additionele investering in hardware benodigd is.

Erwin Wolters – CCO

 

“Alles draait vandaag de dag om snelheid en schaalbaarheid. We werken in een hybride wereld die bestaat uit on-premise, cloud en externe data. Dit biedt een enorme kans voor bedrijven die voorop willen lopen. En tegelijkertijd een enorme uitdaging om de verschillende databronnen optimaal in te zetten. Met onze expertise en deze nieuwe oplossing van IBM creëert een bedrijf effectief en efficiënt een extreem snel en geïntegreerd BI platform tegen lage beheerkosten. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven hiermee groot concurrentievoordeel kunnen behalen. ”

Onze dienstverlening

ibm integrated analytics system - Advanced ProgramsAdvanced Programs is een gecertificeerde Business Partner van IBM. Hierdoor hebben wij veel kennis en expertise van de nieuwste IBM oplossingen. Iedere opdracht beginnen we met het bekijken van de onderliggende vraag vanuit de business en hoe technologie hierop een antwoord kan geven. Het gaat immers om de waarde die een oplossing heeft voor uw organisatie. Die waarde is het startpunt waar vanuit we meedenken over welke technische oplossing het beste aansluit bij uw situatie en uw ambitie. Zo adviseren wij u over de inrichting, sizing en performance optimalisatie. Tevens kunnen wij bestaande appliances innemen en nieuwe appliances leveren. Bovendien kunnen we meedenken over het onderhoud en beheer en over innovatieve oplossingen voor data analyse en data visualisatie.

Vragen of meer informatie?

Bent u uw huidige database platform ontgroeid en zoekt u een oplossing om de performance te verbeteren? Neem dan contact op met Erwin Wolters of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs
Data Platform Advanced Programs

Meetup PureData/ Netezza

De nieuwe IBM Integrated Analytics System (IAS) appliance komt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 beschikbaar in Europa. Bent u momenteel in het bezit van een IBM PureData en wilt u weten wat de nieuwe IBM Integrated Analytics System (IAS) voor u kan betekenen?

Meld u snel aan via de site van Meetup.