Advanced Programs

Advanced Programs is opgericht in 1992 met als doel klanten een oplossing te bieden voor de alsmaar toenemende vraag naar technische specialisten op het destijds zeer succesvolle AS/400 platform van IBM.

Sindsdien is er veel veranderd in de ICT landschappen van klanten. Veranderingen die ook terug te vinden zijn in de ontwikkeling van Advanced Programs. Zo richt Advanced Programs zich met veel focus en specialisme op het leveren van Managed Services dienstverlening. Advanced Programs beperkt zich daarbij niet tot het leveren van haar dienstverlening op AS/400 infrastructuur en applicaties, zij richt zich ook op IBM AIX en Linux omgevingen.

Naast deze Managed Services dienstverlening, is de ontwikkeling die Advanced Programs heeft doorgemaakt op het gebied van informatie-oplossingen een logische ontwikkeling. Gedreven door de vraag van haar klanten om uit de enorme hoeveelheden bestaande data meer informatie te halen, heeft Advanced Programs de afgelopen jaren unieke competentie ontwikkeld om het ontsluiten van data en het beheren van nieuwe informatie-oplossingen mogelijk te maken.

Advanced Programs heeft hiermee al jaren een unieke combinatie van ‘legacy’ ervaring en kennis van moderne informatie-oplossingen in huis.

Advanced Programs gelooft in de waarde van data en zeker ook in de waarde van data opgesloten in legacy-omgevingen.

Advanced Programs bedrijfspand

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Ook interessant
%s