Business Analytics & Data Science - Advanced Programs

Business Analytics & Data Science

De juiste beslissingen nemen en inspelen op de toekomstige vraag beginnen met inzicht in de juiste data. Onze innovatieve activiteiten zijn gericht op het slim verzamelen, analyseren en inzetten van data op een snelle en efficiënte manier. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken op gebied van Machine Learning, Predicitive Analytics, Visual Analytics en Data Mining. Advanced Programs stelt hiermee iedere klant in staat om bedrijfsprocessen te verbeteren en waardevolle inzichten te verkrijgen met behulp van data.

Onze aanpak

Onze aanpak: de nieuwste technieken en de juiste data gebruiken om u waardevolle inzichten te geven.

Oplossingen

Wij vertalen datavraagstukken naar informatie-oplossingen voor beter inzicht in uw business.

Referenties

Tableau

Een gebruiksvriendelijke Business Analyse tool voor Data Visualisatie en Data Discovery. Tableau kan gebruikt worden zonder technische kennis om grote hoeveelheden data te visualiseren en business processen inzichtelijk te maken. Met de kennis en ervaring van onze specialisten wordt een brug geslagen tussen de Business en IT. Advanced Programs helpt bedrijven niet alleen bij het implementeren van Tableau, maar we zorgen ook nog eens voor het beheren van uw Tableau om continuïteit te garanderen.

Tableau gratis downloaden via Advanced Programs.

Unieke workshop: Getting Started With Dashboarding

Leer hoe je data kunt inladen vanuit verschillende bronnen/systemen. Vervolgens deze data kunt samenvoegen en/of modificeren. De data effectief gevisualiseerd wordt in een simpel dashboard. En hoe je interactieve visualisaties maakt in Tableau.

Klik hier voor meer informatie

Opdrachtgevers

Klanten waar we trots op zijn!

Lees meer over onze opdrachtgevers >

Nieuws over Business Analytics & Data Science