Managed Services

Het is onze passie om zoveel mogelijk te halen uit de investering van onze klanten in bestaande, legacy platformen en in het bijzonder IBM Power i.  Vanuit deze Business Unit bieden wij organisaties verschillende oplossingen om hun hard- en software onderdeel uit te laten maken van een toekomstbestendig applicatielandschap. Zo kunnen we systemen en applicaties installeren, moderniseren en 24 x7 onderhouden, met hoge service garanties. Advanced Programs biedt hiermee haar klanten een stabiel, toekomstbestendig technologisch fundament, tegen acceptabele kosten.

Onze aanpak

Voor de complete ontzorging van uw bedrijfskritische applicatie landschap als doel, hebben wij ruime ervaring met de weg er naar toe.

Oplossingen

In onze oplossingen staat het ondersteunen van de business centraal. Kennis van zaken en bereiken van klanttevredenheid staan hoog in ons vaandel.

Referenties

Wij werken voor diverse opdrachtgevers, van grote tot kleine bedrijven. Wij doen dat met passie, 25 jaar ervaring en kennis van zaken.

Continuïteit van uw bedrijfsvoering met upgrade naar OS/400 V7R3

Wat gebeurt er als uw webshop, betalingsverkeer, reserveringssysteem of ander fundament van uw bedrijf voor langere tijd uit de lucht is? Of dat de gegevens van uw klanten door een datalek op straat komen te liggen? Veel bedrijven realiseren het zich nog niet, maar zij lopen mogelijk aanzienlijke risico’s wanneer ze gebruik maken van een non-supported operating system. Vanaf 1 mei 2018 stopt IBM met het standaard support op OS/400 V7R1. Een verstoring of calamiteit kan dan leiden tot grote schade: financieel en voor uw imago. Als specialist van IBM Power i Platform omgevingen kan Advanced Programs vrijblijvend checken van welk besturingssysteem versie u gebruikmaakt en u adviseren over eventuele benodigde vervolgstappen.  

Meer informatie >

ibm-power-i-advanced-programs

Opdrachtgevers

Klanten waar we trots op zijn!

Lees meer over onze opdrachtgevers >

Nieuws over Managed Services