Managed Services - Advanced Programs

Managed Services

Het is onze passie om toekomstbestendige IT-landschappen te ontwikkelen voor organisaties. Voor de ene klant betekent dat geheel of gedeeltelijk afscheid nemen van het legacy systeem en overgaan naar een standaard of een hybride oplossing; voor de andere klant volledig overnemen van het beheer en onderhoud. Met onze kennis, expertise en technologie ontwikkelen, onderhouden en moderniseren wij diverse systemen en applicaties met hoge service garanties. Advanced Programs biedt hiermee haar klanten een stabiel, toekomstbestendig technologisch fundament, tegen acceptabele kosten.

Onze aanpak

Voor de complete ontzorging van uw bedrijfskritische applicatie landschap als doel, hebben wij ruime ervaring met de weg er naar toe.

Oplossingen

In onze oplossingen staat het ondersteunen van de business centraal. Kennis van zaken en bereiken van klanttevredenheid staan hoog in ons vaandel.

Referenties

Wij werken voor diverse opdrachtgevers, van grote tot kleine bedrijven. Wij doen dat met passie, 25 jaar ervaring en kennis van zaken.

Inzicht in toekomstbestendigheid van uw legacy systeem met 5x5 scan

Om snel en grondig inzicht te krijgen in de toekomstbestendigheid van uw legacy systeem, kunt u onze 5×5 scan gebruiken. Aan de hand van 5 aspecten brengt u daarmee inzichtelijk of uw systeem zowel voor de business als IT de komende 5 jaar toekomstbestendig is en zo niet, welke oplossingen nodig zijn.

Lees hier meer en download ons whitepaper 5×5 scan

ibm-power-i-advanced-programs

Opdrachtgevers

Klanten waar we trots op zijn!

Lees meer over onze opdrachtgevers >

Nieuws over Managed Services