Managed Services

Het is onze passie om toekomstbestendige IT-landschappen te ontwikkelen voor organisaties. Voor de ene klant betekent dat geheel of gedeeltelijk afscheid nemen van het legacy systeem en overgaan naar een standaard of een hybride oplossing; voor de andere klant volledig overnemen van het beheer en onderhoud. Met onze kennis, expertise en technologie ontwikkelen, onderhouden en moderniseren wij diverse systemen en applicaties met hoge service garanties. Advanced Programs biedt hiermee haar klanten een stabiel, toekomstbestendig technologisch fundament, tegen acceptabele kosten.

Onze aanpak

Voor de complete ontzorging van uw bedrijfskritische applicatie landschap als doel, hebben wij ruime ervaring met de weg er naar toe.

Oplossingen

In onze oplossingen staat het ondersteunen van de business centraal. Kennis van zaken en bereiken van klanttevredenheid staan hoog in ons vaandel.

Referenties

Wij werken voor diverse opdrachtgevers, van grote tot kleine bedrijven. Wij doen dat met passie, 25 jaar ervaring en kennis van zaken.

Hybride oplossing: unieke combinatie van IBM i en OutSystems.

Digitalisering, veranderende wet- en regelgeving en innovatie stellen andere eisen aan uw IT-omgeving. Maar hoe speelt uw organisatie in op deze nieuwe eisen als de kern van uw organisatie draait op IBM i? Met de hybride oplossing van Advanced Programs voegt u niet alleen snel nieuwe functionaliteiten toe, maar integreert u middels de Advanced Power Connector het low-code platform OutSystems direct met uw IBM i systeem. Hiermee heeft u direct toegang tot uw ‘oude’ applicaties en data vanuit een nieuw, modern platform. Zo kunt u uw IT-omgeving snel, veilig en kostenefficiënt moderniseren.

Meer informatie >

ibm-power-i-advanced-programs

Opdrachtgevers

Klanten waar we trots op zijn!

Lees meer over onze opdrachtgevers >

Nieuws over Managed Services