Management Team

Ruud Vodegel, Albert Roosenbrand en Irene Vrijenhoek vormen het Management Team van Advanced Programs. Zij hebben een lange ervaring in ICT. Met IBM Power als belangrijke rode draad door de historie van Advanced Programs,  hebben zij als doel de organisatie verder te ontwikkelen rondom nieuwe innovatieve gebieden als Software as a Service en de wereld van Big Data. Uiteraard met behoud van alle waardevolle opgebouwde kennis en ervaring.

Directeur Advanced Programs Ruud Vodegel
Ruud Vodegel
Vanaf 2007 (mede)eigenaar van Advanced Programs. Heeft de algemene leiding en richt zich op de verdere groei en ontwikkeling van Advanced Programs. Neemt hierin 20 jaar IBM ervaring mee.
Albert Roosenbrand Advanced Programs
Albert Roosenbrand
Vanaf 2005 werkzaam bij Advanced Programs. De grondlegger van onze 7×24 Managed Services dienstverlening. Kent als geen ander het belang van klanttevredenheid voor de groei van een onderneming en weet dit ook te realiseren.
Irene Vrijenhoek Advanced Programs
Irene Vrijenhoek
Sinds 1 januari 2015 zet zij stappen in de verdere professionalisering van onze Managed Services dienstverlening en in de ontwikkeling van ons Delivery Team. Gezamenlijk iets neerzetten en daar met elkaar voor gaan is haar motto.
Ook interessant
%s