Van 24-26 juni is de conferentie van TDWI: The Data Warehouse Institute. Samen met onze partner Data Virtuality presenteren wij op dinsdag 25 juni op basis van één van onze klantervaringen een case study over het implementeren van een Logical Data Warehouse bij een financiële instelling. In een gevirtualiseerd data platform is alle klantdata uit verschillende systemen bij elkaar gebracht en verrijkt. De case study toont aan hoe de focus van datamanagement in de financiële sector is verschoven van financiële rapportages naar inzicht in commerciële en klantgerichte data.

 

Achtergrond TDWI

Ieder jaar vindt TDWI plaats met wisselende thema’s. Dit jaar zijn de thema’s Business Analytics, Data Management, Technologie en Strategie & Organisatie. De organisatie verwacht meer dan 1500 bezoekers. In totaal worden 200 sessies gehouden. Lees verder op de website van TDWI.

 

Meer weten?

Wilt u weten wat data virtualisatie voor uw organisatie kan betekenen? Lees dan onze case study: “360 graden klantbeeld met een Logisch Data Warehouse” of download ons whitepaper “Data Virtualisatie, de kracht achter ons data platform”.

 

TDWI München 2019 bijwonen?

Wilt u de TDWI conferentie bijwonen? Wij hebben een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar die recht geven op maar liefst 20% korting. Interesse? Stuurt u dan een bericht naar Erwin Wolters, e: erwin.wolters@advancedprograms.nl.