Applicatiemanagement

Uw businessprocessen veranderen. Hoe verandert uw IT omgeving mee?  Hoe meer applicaties er zijn, hoe complexer het is om een IT-landschap goed te beheren. Dit leidt tot vragen als: “Hoe kunnen we zorgen voor vernieuwing? Gaan we outsourcen? Nemen we afscheid van het IBM Power i Platform en wanneer is het geschikte moment daar? Als specialist van IBM Power i Platform omgevingen heeft Advanced Programs kennis en expertise van onder meer RPG, COBOL en JAVA om kennisborging, onderhoud en vernieuwing van uw IT- omgevingen te realiseren.

Veel IT-omgevingen van bedrijven bestaan uit meerdere systemen. Hierdoor wordt de omgeving snel complex. Dit is veelal geen bewuste keuze. In tegendeel, vaak heeft IT juist de doelstelling om het IT-landschap zo eenvoudig en simpel mogelijk te houden. In vrijwel alle gevallen heeft het grote gevolgen om een applicatie of een machine te vervangen. Belangrijke redenen hiervoor zijn de complexiteit, afbreukrisico’s en de doorlooptijd. Advanced Programs biedt bedrijven verschillende oplossingen om legacy systemen onderdeel uit te laten maken van een toekomstbestendig applicatielandschap.

Aanpak

Vanuit onze kernwaarde ondernemerschap nemen wij verantwoordelijkheid en bieden wij onze diensten graag op projectbasis aan bij onze klanten. Sterker nog, we gaan daar een stap verder in door het leveren van applicatiefunctionaliteit op SLA-basis. Projecten hebben bij ons een duidelijk begin- en eindpunt, en onze ervaren projectmanagers rapporteren transparant over de voortgang en uitdagingen.

Albert Roosenbrand Managed ServicesAlbert Roosenbrand
Business Unit Manager Managed Services

 

“Met nieuwe technologieën helpen wij klanten toe te werken naar IT-omgevingen die passen bij de veranderende wensen en eisen van de business. Zo kunnen we een nieuwe functionaliteit leveren in de vorm van een SAAS (Software As A Service) oplossing. Wij zorgen dan voor de installatie, het onderhoud en het beheer. Wij bieden de software in een hybride vorm (on-premise in combinatie met cloud) aan. De klant betaalt dan alleen voor het gebruik van de functionaliteit. Zo realiseren we een hoge beschikbaarheid van de technische omgeving tegen aantrekkelijke kosten.”

Onze dienstverlening

Iedere opdracht beginnen we met een analyse van uw IT-omgeving om inzicht te krijgen hoe de transitie plaats moet vinden. Vanuit uw wensen en mogelijkheden bepalen we samen de werkwijze. Desgewenst maken we afspraken over de SLA. Bovendien kunnen we meedenken over beheer en het ontsluiten van databronnen als ook over innovatieve oplossingen voor data analyse en data science.

Vragen of meer informatie?

Wilt u gebruik maken van applicatiemanagement, of bespreken wat onze oplossingen voor uw business kunnen betekenen? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs
Applicatiemanagement Advanced Programs
Ook interessant
%s