Data opslag en beheer met applicatiemanagement - Advanced Programs

Applicatiemanagement

Uw businessprocessen veranderen of uw IT-team wijzigt. Hoe verandert uw IT-omgeving mee? Hoe meer applicaties er zijn, hoe complexer het is om een IT-landschap goed te beheren. Bovendien zijn de applicaties vaak specifiek gebouwd voor de organisatie, vervlochten met legacy of andere systemen en daardoor lastig te vervangen. Tegelijkertijd zijn ze onmisbaar door de bedrijfskritische processen die erop draaien. Dit leidt tot vragen als: “Hoe kunnen we zorgen voor uitbreiding van functionaliteiten en/of continuïteit in beheer en onderhoud? De applicatiemanagement services van Advanced Programs voorzien klanten van de nodige oplossingen, kwaliteit en expertise.

Veel IT-omgevingen van bedrijven bestaan uit meerdere systemen. Hierdoor wordt de omgeving snel complex. Dit is veelal geen bewuste keuze. Integendeel, vaak heeft IT juist de doelstelling om het IT-landschap zo eenvoudig en simpel mogelijk te houden. In vrijwel alle gevallen heeft het grote gevolgen om een applicatie of een machine te vervangen. Belangrijke redenen hiervoor zijn de complexiteit, afbreukrisico’s en de doorlooptijd. Advanced Programs biedt bedrijven verschillende oplossingen om functionaliteiten toe te voegen aan legacy of andere systemen en/of te ontzorgen in het beheer en onderhoud met onze 24-7 Managed Services.

Aanpak

Vanuit onze kernwaarde ondernemerschap nemen wij verantwoordelijkheid en bieden wij onze diensten graag op projectbasis aan bij onze klanten. Sterker nog, we gaan daar een stap verder in door het leveren van applicatiefunctionaliteit op SLA-basis. Wij zijn bekend met de Agile projectmethodieken zoals Scrum en de meer klassieke projectmethodieken zoals PRINCE2. Kenmerkend in onze aanpak is dat al onze projecten een duidelijk begin- en eindpunt hebben en dat we klanten, tussentijds informeren over de voortgang en eventuele uitdagingen.

Albert Roosenbrand Managed ServicesAlbert Roosenbrand – COO

 

“Met nieuwe technologieën helpen wij klanten toe te werken naar IT-omgevingen die passen bij de veranderende omstandigheden, wensen en eisen. Zo kunnen we een nieuwe functionaliteit leveren in de vorm van een SAAS (Software As A Service) oplossing. Wij zorgen dan voor de installatie, het onderhoud en het beheer. De klant betaalt dan alleen voor het gebruik van de functionaliteit. Zo realiseren we een hoge beschikbaarheid van de technische omgeving tegen aantrekkelijke kosten.”

Onze dienstverlening

Iedere opdracht beginnen we met een analyse van uw IT-omgeving om inzicht te krijgen welke dienstverlening voor uw bedrijf het meest geschikt is. Soms denkt een organisatie bijvoorbeeld afscheid te moeten nemen van IBM Power Systems, maar blijkt dat er andere oplossingen zijn die beter aansluiten of meer recht doen aan de reeds gedane investering. Vanuit uw wensen en mogelijkheden denken we mee hoe u meer functionaliteit, flexibilisering en/of vernieuwing kunt inbouwen. Vervolgens bepalen we samen de werkwijze. Bovendien kunnen we meedenken over het onderhoud en beheer als ook over het inrichten en ontsluiten van databronnen.

Vragen of meer informatie?

Wilt u gebruik maken van applicatiemanagement, of bespreken wat onze oplossingen voor uw business kunnen betekenen? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs
Applicatiemanagement Advanced Programs