Adequaat beheer met 24x7 Managed Services

Uw bedrijf maakt gebruik van het legacy systeem IBM Power i. Dan zoekt u een verantwoorde manier om de continuïteit te waarborgen en het systeem te beheren, nu en in de toekomst. Wij hebben voldoende kennis en expertise van deze legacy omgeving. Met de 24×7 Managed Services van Advanced Programs besteedt u het beheer van uw infrastructuur, applicatielandschap en data volledig uit.

Bij de term legacy systeem, zoals IBM Power i (voorheen AS/400), denken veel mensen meteen aan verouderd, niet meer van deze tijd. Dat is niet waar, IBM Power i is nog volop in ontwikkeling. Organisaties hebben goede redenen om juist wel gebruik te blijven maken van dit systeem. Ten eerste zijn migratieprojecten vaak duurder en risicovoller dan investeringen in bestaande systemen. Ten tweede blijft IBM ook de komende jaren investeren in i-Series. Daarmee biedt IBM Power i-Series nog steeds een betrouwbare en robuuste omgeving. Tenslotte biedt Advanced Programs als Managed Services partner van IBM verschillende oplossingen om de levensduur van deze systemen duurzaam te verlengen.

Aanpak

In onze aanpak zorgen de Service Manager en Delivery Manager voor slagvaardigheid en kwaliteit. We garanderen dan ook een hoge beschikbaarheid en continuïteit van de legacy omgeving.

Albert Roosenbrand Managed ServicesAlbert Roosenbrand
Business Unit Manager Managed Services

 

“Als specialist van IBM Power i kunnen we het complete beheer van onze klanten overnemen. Meer dan 25 jaar werken we met dit systeem en zijn vervolgens meegegroeid met de marktontwikkelingen. Naast kennis en expertise van OS/400 hebben we daarom onze dienstverlening uitgebreid met AIX en Linux. Ons uitgangspunt is dat IBM Power i Platform een betrouwbare en robuuste omgeving is voor klanten. Door het beheer aan Advanced Programs uit te besteden, kunnen klanten nog jarenlang profiteren van de gedane investering.”

Oplossing

Met de 24×7 Managed Services besteedt u het beheer van uw infrastructuur en applicatielandschap uit aan de specialisten van Advanced Programs. Onze dienstverlening is ingericht om 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar op maat ondersteuning te leveren met gekwalificeerde medewerkers. Door de samenvoeging van verschillende disciplines in één Nederlandstalige Servicedesk, heeft een klant één aanspreekpunt voor alle vragen of incidenten. Wel zo makkelijk en klantgericht.

Dienstverlening

Iedere opdracht beginnen we met een analyse van uw IT-omgeving. Vanuit uw wensen en mogelijkheden richten we de uitbesteding van het beheer in. Samen bepalen we de afspraken van de SLA. Bovendien kunnen we meedenken over applicatie management en Application Life Cycle Extension for Legacy als ook over innovatieve oplossingen voor data analyse en data science.

Vragen of meer informatie?

Wilt u 24×7 Managed Services inzetten, of bespreken wat onze oplossingen voor uw business kunnen betekenen? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs
24x7 Managed Services Advanced Programs

Als expert van IBM Power i-Series heeft Advanced Programs de officiële Managed Services Partner status gekregen van IBM.

Ook interessant
%s