Informatie over de IT dienstverlener - Advanced Programs

Over Advanced Programs

Advanced Programs is een dienstverlener opgericht in 1992 die IT en dataoplossingen biedt. Bedrijven uit allerlei sectoren helpen wij met het behalen van hun technische en business doelstellingen door het slim en innovatief inzetten, implementeren en optimaliseren van technologie.
Wij hebben een rijke ervaring in Finance, Retail, Distributie/Logistiek en Leisure met klanten als DHL, Delta Lloyd, NIBC, Intergamma en Credit Agricole. Advanced Programs hecht grote waarde aan samenwerking en co-creatie, met haar opdrachtgevers, haar partners en leveranciers. Zo werkt Advanced Programs samen met Outsystems, Data Virtuality, IBM en Tableau. Dit stelt ons in staat om totaaloplossingen te bieden aan klanten met de hoogste kwaliteit.

Daarnaast is Advanced betrokken bij het MVO Platform Zeist en Samen voor Zeist. Directeur Ruud Vodegel: “Ook op deze manier willen wij verantwoordelijkheid nemen en onze maatschappelijke betrokkenheid tonen.”

Business Units

Vanuit drie Business Units benaderen wij de markt. Echter, deze Business Units opereren niet afzonderlijk. We werken samen vanuit onze kernwaarden om onze expertise continue te verhogen. Dit geeft energie en plezier. En maakt dat wij samen tot de beste oplossingen komen voor onze klanten.

Business Analytics & Data Science

De juiste beslissingen nemen en inspelen op de toekomstige vraag beginnen met inzicht in de juiste data. De innovatieve activiteiten van deze Business Unit zijn gericht op het slim verzamelen, analyseren en inzetten van data op een snelle en efficiënte manier. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken op gebied van Machine Learning, Predicitive Analytics, Visual Analytics en Datamining. Advanced Programs stelt hiermee iedere klant in staat om bedrijfsprocessen te verbeteren en waardevolle inzichten te verkrijgen met de juiste data.

Lees meer over Business Analytics & Data Science >

Data Platform Services

Succesvolle business draait om het snel en flexibel kunnen beschikken over de groeiende hoeveelheid data. Vanuit deze Business Unit helpen wij klanten bij het inrichten, optimaliseren en ontsluiten van databronnen. Lokaal geïnstalleerd (on-premise), in the cloud (open) of een combinatie van beide (hybride). Advanced Programs maakt het daarmee voor klanten mogelijk om hun bestaande infrastructuur uit te breiden met nieuwe relevante databronnen en functionaliteiten.

Lees meer over Data Platform Services >

Managed Services

Het is onze passie om zoveel mogelijk te halen uit de investering van onze klanten in bestaande, legacy platformen en in het bijzonder het IBM Power iSeries platform. Vanuit deze Business Unit bieden wij organisaties verschillende oplossingen om hun hard- en software onderdeel uit te laten maken van een toekomstbestendig applicatielandschap. Zo kunnen we systemen en applicaties installeren, moderniseren en 24 x7 onderhouden, met hoge service garanties. Advanced Programs biedt hiermee haar klanten een stabiel, toekomstbestendig technologisch fundament, tegen acceptabele kosten.

Lees meer over Managed Services >

Directeur Ruud Vodegel

Alleen door samenwerking kun je succesvol zijn, nu en in de toekomst. We zien de organisatie daarbij als een ecosysteem: een verzameling van verschillende partijen die samenwerken, elkaar in balans houden én sterker maken. Wij zoeken daarom bewust samenwerking op. We werken dan ook niet vanuit een traditionele opdrachtgever-leverancier relatie, maar willen naast onze klanten staan en verantwoordelijkheid nemen om zoveel mogelijk uit de gedane IT investeringen te halen. Daar gaan we ver in. Dit onderscheidt ons van vergelijkbare IT dienstverleners.

Ruud Vodegel Directeur Advanced Programs

Management Team

Ruud Vodegel, Albert Roosenbrand en Erwin Wolters vormen het Management Team van Advanced Programs. Zij hebben veel ervaring in IT. Met Applicatie Ontwikkeling en Managed Services dienstverlening als belangrijke rode draad door de historie van Advanced Programs, hebben zij als doel de organisatie verder te ontwikkelen rondom innovatieve gebieden. Uiteraard met behoud van alle waardevolle opgebouwde kennis en ervaring.

Raad van Advies

Het Management Team wordt met raad en daad terzijde gestaan door een Raad van Advies.

Patrick van Gent

Patrick van Gent Advanced ProgramsSinds 2012 heeft Patrick zich verbonden aan Advanced Programs. Met zijn ervaring als entrepreneur en enorme staat van dienst in IT, is Patrick een zeer waardevol klankbord voor Advanced Programs en vooral een belangrijk adviseur om Advanced Programs te begeleiden in het zetten van de volgende stap.

Monique Coebergh

Monique is een jurist met bewezen management ervaring in een business IT omgeving. Zij heeft ruime ervaring in het aansturen van teams en op het gebied van IT transformatie. Monique vervult nu binnen IBM de positie van Global Client Director voor een grote internationale grocery retailer. Zij heeft gedurende een periode van 10 jaar deel uitgemaakt van het Leadership team van IBM in de Benelux en een groot aantal verschillende managerial functies binnen IBM vervult. Zij is gekend als een mensgerichte, ondernemende en verbindende leider met een brede ervaring in IT oplossingen en transformatie processen.

Kernwaarden

Voor Advanced Programs staat de ontwikkeling van de medewerker centraal in het ontwikkelen van de organisatie. Advanced Programs en haar medewerkers omarmen daarvoor graag een aantal belangrijke kernwaarden:

  • Betrokkenheid
  • Klantgerichtheid
  • Ondernemerschap
  • Open
  • Samen sterk
  • Trots
  • Verantwoordelijkheid
  • Vertrouwen

Vacatures

Wil je bij ons komen werken als data scientist, architect, developer, projectmanager, stagiair/trainee, business developer of AS/400 specialist? Werken in een omgeving met enthousiaste collega’s voor bijzondere bedrijven? Neem contact op met Albert, wij hebben altijd behoefte aan talent!

Advanced Programs is een full service IT dienstverlener met een unieke combinatie van kennis voor het beheren en onderhouden van bedrijfskritische applicatielandschappen en kennis voor het leveren van in de markt onderscheidende informatieoplossingen.

Bekijk de vacatures van Advanced Programs.

Advanced Programs