De combinatie OutSystems en Advanced Programs levert organisaties de unieke mogelijkheid om bestaande IBM Power i applicatie omgevingen (AS/400) door te ontwikkelen in een hybride vorm. Bestaande functionaliteit kan met hulp van Legacy Application Life Cycle Extension behouden blijven en verder worden doorontwikkeld.

Advanced Programs

Advanced Programs is 25 jaar geleden opgericht met als doel tegemoet te komen aan de toenemende vraag van technisch specialisten rondom IBM’s AS/400 platform. Advanced Programs staat bekend als de Managed Services specialist in de Nederlandse markt voor het onderhouden van IBM’s Power systemen. Wij zijn gespecialiseerd in technisch systeem & applicatie beheer in een 7×24 omgeving voor onze klanten.

OutSystems

Is het low-code ontwikkel platform om snel nieuwe functionaliteit aan uw bestaande applicatielandschap toe te voegen. Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. De kracht van OutSystems zit in het bieden van een complete stack oplossingen vanaf de backoffice applicatie tot en met mobiele apps. Bezoek de website van OutSystems.