Het eerste half jaar van 2017 heeft Advanced Programs hard gewerkt om de ISO 27001 certificering te behalen. Het certificeringstraject is succesvol afgerond met uitreiking van het ISO 27001:2013 certificaat.

Albert Roosenbrand, Business Unit Manager:

Klanten die hun dienstverlening bij Advanced Programs onderbrengen, verwachten dat wij op een veilige manier met de omgevingen omgaan. Deze certificering bevestigt dat wij voor onze klanten een betrouwbare en solide partner zijn. Het behalen van de ISO 27001 certificering is de formele bevestiging van wat wij in de praktijk al jaren doen. We hebben altijd al veel aandacht besteed aan informatiebeveiliging. Met deze certificering laten we zien dat we aan de hoogste standaarden voldoen.”

 

ISO 27001

ISO 27001 is een certificeerbare internationale standaard voor informatiebeveiliging. Binnen deze norm zijn de vereisten voor een informatiebeveiligingssysteem gedefinieerd en wordt het proces rondom informatiebeveiliging getoetst. Het geeft klanten de zekerheid dat Advanced Programs de informatiebeveiliging beheerst, optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continue werkt aan verbeteringen.