Beter voldoen aan de wensen van de business, sneller inspelen op verandering. Daar is een solide IT-basis voor nodig. In dit webinar legt Albert Roosenbrand, mede-eigenaar van Advanced Programs uit hoe zijn organisatie u ontzorgt met een aanpak gebaseerd op drie pijlers: slimmer door data, slimme ict-infrastructuur en: slimme applicatiemodernisering. Reageer sneller en zet eerder grote stappen.

Free the world of legacy. Dat is de missie van Victor Klaren. In dit webinar legt de oprichter van low-code platform Thinkwise uit hoe deze meer visuele vorm van programmeren helpt om bestaande systemen te moderniseren. Wat zijn de voordelen van low-code? Ontdek waarom ook u straks zegt ‘hadden we dit maar eerder gedaan’.

Xenos is een winkelketen die wil groeien door slimmer te werken met data. Legacy IT stond deze ambitie in de weg. In dit webinar vertelt Simon Cavalini (data analist van Advanced Programs) hoe met low-code een moderniseringsslag werd gemaakt. Leer welke voordelen Xenos hieruit haalt en doe inspiratie op.

Wil je hierover in contact komen met een specialist? Neem dan contact op met Erwin Wolters of via info@advancedprograms.nl