Tableau dienstverlening Advanced ProgramsVoor veel gebruikers is Excel dé tool om er analyses op los te laten. Als u echter meer inzicht wilt uit grote hoeveelheden gegevens, biedt een spreadsheet vaak niet voldoende functionaliteit om al uw vragen te beantwoorden. In de huidige wereld waar data steeds belangrijker wordt, is de echte winst te behalen met Visual Analytics.

Tableau stelt gebruikers in staat om op basis van data Visual Analytics uit te voeren en betere besluiten te nemen. Onze visie op het gebruik van Tableau binnen organisaties is dat er intern voldoende kennis moet worden opgebouwd om optimaal gebruik te maken van de kracht van Visual Analytics. Wilt u meer weten over Tableau? Bekijk het webinar Vijf zaken die u met Excel niet kunt doen en wel met Tableau.

In het webinar ontdekt u:

  • Hoe u de nadelen van het gebruik van Excel voor gegevensanalyse kunt vermijden
  • Hoe u het beste de belangrijke informatie uit al uw gegevens kunt halen, hoe groot hun omvang ook is en waar ze ook staan
  • Hoe u een volledig beeld kunt krijgen door gegevens aan elkaar te koppelen en op te schonen
  • Hoe u snel interactieve dashboards kunt maken en deze intern eenvoudig kan delen

Bekijk het webinar.

Heeft u nog geen Tableau? Maak dan gebruik van ons aanbod, Tableau 14 dagen proberen! Lukt het downloaden/installeren van Tableau niet? Bel dan even met 088 – 400 2300. Dan helpen we u op weg.