Twee jaar geleden hebben wij ons verbonden aan het netwerk DataConnected. Een netwerk van gedreven data enthousiastelingen opgericht door Jaap de Roos. DataConnected is een platform dat organisaties en data professionals op het gebied van opdrachten en kennisdeling met elkaar verbindt.

Het doel van deze samenwerking is onderling kennis uitwisselen en bouwen aan een sterk gezamenlijk netwerk. Hierbij bundelen wij onze krachten om de juiste professional of organisatie aan de juiste opdracht, project of organisatie te verbinden.

Naast het verbinden van onze netwerken hebben we al mooie kennisevents georganiseerd, zoals “AI needs IA” en recent het webinar: https://www.advancedprograms.nl/de-gemeente-als-het-centrale-punt-voor-inzichten-uit-data/

Uiteraard bouwen we samen verder aan nieuwe opdrachten en projecten, en staan er weer nieuwe events gepland. Begin april zullen wij een lezing houden over onze ervaringen met het ‘Embedden van Data Science & Analytics oplossingen in Data Platform omgevingen’.

Voor meer informatie bezoek ons kennisplatform: www.slimmerdoordata.nl en kijk gerust bij onze partner www.DataConnected.nl