SLTN Advanced Programs en Denodo smeden een strategische alliantie om datagedreven werken en integratiemogelijkheden te verbeteren

Als een gewaardeerde IT adviesorganisatie in Nederland stelt SLTN Advanced Programs klanten in staat vooruitgang te boeken door data en geavanceerde technologieën te omarmen. Dit enthousiasme voedt onze aankondiging van de strategische alliantie met Denodo!

Voordat we dit partnerschap aangingen, bleek uit onze uitgebreide ervaring met Denodo bij meerdere klanten in Nederland de significante positieve invloed ervan op de bedrijfswaarde. We erkenden de substantiële impact van Denodo en data virtualisatie al voordat we deze samenwerking formaliseerden.

Data virtualisatie zorgt voor een revolutie op het gebied van data-integratie door datareplicatie te vermijden en ervoor te kiezen om data binnen de bronsystemen te onderhouden en tegelijkertijd een geconsolideerd perspectief van de gehele dataset aan specifieke gebruikers te presenteren. Deze aanpak blijft een integraal onderdeel van het snel bereiken van waarde in datagerichte inspanningen.

’’Met Denodo aan onze zijde gaan we op volle kracht vooruit met data-integratie! Als businesspartner gebruiken we hun toonaangevende platform om aan de groeiende behoefte aan data te voldoen. We maken data makkelijker toegankelijk, vereenvoudigen de traditionele methode voor het ophalen ervan en besparen kosten. Samen brengen we data naar de voorgrond, waar het een krachtige impuls geeft aan de digitale transformatie in de organisatie.” zegt Erwin Wolters, Business Development SLTN Advanced Programs.

“Ik ben verheugd de samenwerking van Denodo met SLTN Advanced Programs aan te kondigen, bekend om hun expertise op het gebied van data gerelateerde vaardigheden en deskundige kennis op het gebied van datamanagement. De samenwerking met SLTN Advanced Programs speelt een cruciale rol bij het garanderen van het duurzame succes en de brede acceptatie van Denodo binnen Nederland.” zegt Charles Southwood, regionale vice-president voor Denodo.

OVER SLTN ADVANCED PROGRAMS

SLTN Advanced Programs helpt organisaties om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en succesvol te zijn. Met data oplossingen en toekomstbestendige applicatie functionaliteit zorgen wij voor continuïteit in bedrijfskritische processen. Wij begeleiden onze klanten in de Digitale Transformatie. Onze betrokkenheid en klantgerichtheid kenmerken onze aanpak en maken ons waardevol. De kernwaarden van SLTN Advanced Programs zijn dan ook:

Klantgedreven: klantgericht, betrokken, ondernemend.
Teamgedreven: open houding met collectief verantwoordelijkheidsgevoel.
Prestatiegericht: op kennis gebaseerde samenwerking, ervaring, vertrouwen en trots.

OVER DENODO

Denodo is toonaangevend op het gebied van datamanagement. Het bekroonde Denodo Platform is het toonaangevende data-integratie-, management- en delivery platform dat een logische aanpak gebruikt om self-service BI, data science, hybrid/multi-cloud data-integratie en enterprise data services mogelijk te maken.
Met een ROI van meer dan 400% en miljoenen dollars aan voordelen hebben Denodo’s klanten in grote ondernemingen en middelgrote bedrijven in meer dan 30 sectoren hun geld in minder dan zes maanden terugverdiend. Ga voor meer informatie naar www.denodo.com