Real-time klant profiel met de Digital Marketing Hub - Advanced Programs

Een integraal & real-time klantbeeld met de Digital Marketing Hub

Stel uw organisatie wil klantgericht werken, maar worstelt met het verkrijgen van een integraal klantbeeld. De enorme groei aan klantkanalen maakt dat klantgegevens verspreid staan over verschillende online en offline databronnen en systemen, zoals CRM-systemen, spreadsheets en customer service applicaties. Hierdoor lukt het niet om informatie bij elkaar te brengen, klantbehoeften juist in te schatten en écht relevant te communiceren. Advanced Programs helpt organisaties om online marketing data te combineren met webshop data en gegevens uit uw CRM applicatie, met slechts een aantal kliks.

Vandaag de dag gaat marketing over het communiceren met leads, prospects en klanten op het juiste moment met de juiste boodschap en via het juiste kanaal. De kunst is om op het juiste touchpoint van de customer journey in contact te komen. Dus u wilt uw klant herkennen en kennen. Met onze Digital Marketing Hub oplossing verzamelt u alle klantgegevens snel en eenvoudig in één virtueel data platform, zonder dat hier uitgebreide technische kennis voor nodig is. Hierdoor heeft u altijd een volledig en actueel klantbeeld.

Onze aanpak

Eerst bepalen we samen welke combinatie van databronnen nodig is om een volledig klantbeeld te realiseren. Vervolgens creëren we een virtuele centrale plek -Hub- waarin alle verschillende data samenkomt en vertaalt staat in één uniforme taal. Dit is immers nodig om de data van Google Analytics, Salesforce omgevingen en andere databronnen goed te kunnen vergelijken.

Marketing Hub Advanced Programs

Hiervoor maken we gebruik van Data Virtualisatie. Zo kunnen we al binnen één week de Hub voor uw organisatie realiseren, zonder iets te hoeven wijzigen aan de originele databronnen en systemen. Sterker nog, nieuwe databronnen kunnen eenvoudig met een paar kliks worden toegevoegd.

Erwin Wolters
Business Manager Data Platform Services

 

”Organisaties willen heel graag klanten centraal stellen en meer inspelen op het online oriëntatieproces van hun klanten, maar lopen tegen de beperkingen van hun IT-infrastructuur aan. Onze oplossing neemt de technische belemmeringen weg en automatiseert de data integratie. Als voorbeeld: een potentiële klant downloadt een whitepaper van uw site. De dag erna bekijkt hij uw blog. Twee weken later bezoekt hij uw workshop en maakt vervolgens telefonisch een afspraak voor een intakegesprek. Onze oplossing maakt het mogelijk om deze klant volledig in beeld te krijgen en bijvoorbeeld automatisch te koppelen aan uw e-mailcampagne.
Et voilà, een servicegerichte marketing aanpak is ineens realiteit.”

Oplossing

Met onze intelligente Digital Marketing Hub maakt u verbinding met iedere databron en ieder systeem op ieder moment. Door de nieuwe combinatie van data kunt u real-time alle beschikbare data uit uw marketingcampagnes analyseren, nieuwe verbanden ontdekken en klantbehoeften juist inschatten. Zonder u zorgen te hoeven maken of de onderliggende data wel juist, volledig is of klanten er dubbel in staan. Met onze oplossing groeit uw inzicht als nooit tevoren en kunt u veel nauwkeuriger voorspellingen doen, doordat de Hub altijd de meest actuele gegevens bevat.

Onze dienstverlening

Een Digital Marketing Hub is altijd maatwerk. Iedere opdracht beginnen we met een gesprek om inzicht te krijgen in de verschillende databronnen en systemen die in uw organisatie gebruikt worden. Vanuit uw wensen en mogelijkheden denken we mee hoe deze data het beste samen kan komen. Bovendien kunnen we door onze innovatieve dataoplossingen ook meedenken over data analyse en data visualisatie door middel van een dashboard.

Vragen of meer informatie?

Wilt u een Digital Marketing Hub ontwikkelen of bespreken hoe u een centraal klantbeeld kunt verkrijgen? Neem dan contact op met Erwin Wolters of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs

Samen met onze partner Data Virtuality zijn wij in staat om uw data snel en flexibel beschikbaar te stellen.

  • Direct resultaat, korte implementatie cyclus
  • Real-time toegang tot honderden data bronnen via ANSI SQL
  • Unieke combinatie van Data Virtualisatie en geautomatiseerde ETL
  • Hoge performance vanwege krachtige analytical engine