Data-Virtuality-Advanced-Programs

Advanced Programs en Data Virtuality hebben een strategisch partnership. Met deze volgende stap in de samenwerking geven Advanced Programs en Data Virtuality antwoord op de vraag vanuit de business naar een hoge mate van flexibiliteit, wendbaarheid en schaalbaarheid in het efficiënt en gestructureerd beschikbaar stellen van de steeds maar toenemende groei aan data volumes.

De Data Platform oplossing van Advanced Programs maakt gebruik van de functionaliteit van DataVirtuality Logical DataWarehouse, dit maakt het mogelijk om één omgeving te creëren waarin gebruikers toegang krijgen tot real-time en historische databronnen waaronder data uit databases, bestanden, data warehouses, big data architecturen, web services, API data én cloud databases.

Onze Solution Architect Data Platform Services:

“In onze Data Platform oplossing ontbrak nog een essentieel component waarmee we een breed scala aan data gebruiksvriendelijk beschikbaar kunnen stellen voor analyse. In onze zoektocht naar mogelijke oplossingen zijn we al snel met DataVirtuality in contact gekomen en overtuigd geraakt van de kracht en mogelijkheden.Wij zijn trots dat we nu deze verdere samenwerking mogen aankondigen”.

Over DataVirtuality

Data Virtuality GmbH ontwikkelt en distribueert haar software DataVirtuality. Deze software maakt het voor bedrijven mogelijk om een verscheidenheid van gegevens en toepassingen te verbinden en te integreren. De oplossing is een revolutie binnen het technische concept van data virtualisatie en genereert een data warehouse bestaande uit relationele en niet relationele data binnen enkele dagen. Met behulp van de geïntegreerde connectoren kunnen de gegevens onmiddellijk verwerkt worden in analyse, planning of statistische tools of indien gewenst teruggeschreven worden naar het bronsysteem.

Over Advanced Programs

Advanced Programs is al 25 jaar een partner voor bedrijven in het adviseren, leveren, implementeren en beheren (7×24) van High Performing Platforms. Met onze business unit Data Platform Services richten wij ons op bedrijfskritische Data Platform omgevingen en weten we als geen ander de waarde van data in te schatten. Door legacy data met nieuwe databronnen te combineren creëren wij met Big Data technologie nieuwe business value. Om voorop te blijven in de technologische wereld heeft Advanced Programs de samenwerking met Data Virtuality verder geïntensiveerd, naast de bestaande relaties met onder andere IBM en Tableau.

Data Virtualisatie Advanced ProgramsWilt u meer weten over Data Virtualisatie?

Data Virtualisatie maakt het mogelijk om één omgeving te creëren waarin gebruikers real-time kunnen beschikken over al de data. Hoe dat mogelijk is? Lees het in ons whitepaper.