Data Virtualisatie Advanced Programs

Wat zijn de toekomstplannen van de huidige legacy​ omgeving​ in de organisatie? Voldoet het nog aan de wensen ​van dit moment? Hoe zit het met de toekomst? ​Hoe zit het met Security? ​Breng met de 5×5 scan de aankomende 5 jaar in kaart door het gebruiken van 5 waardevolle criteria.

De 5 x 5 scan

Functionaliteit

Is de functionaliteit op dit moment in orde? Wat zijn de wensen van de omgeving en voldoet de omgeving ook aan deze wensen? Zijn over 5 jaar deze wensen nog hetzelfde? Of dient u zich aan te kunnen passen aan de huidige dynamiek en veranderd de functionaliteit daarin mee?

Techniek

Is de techniek op dit moment ondersteund en werkt alles naar behoeven? En als we bekijken hoe dat over 5 jaar is? Zijn er andere wensen rondom de techniek? Kunt u alles wat u nu en in de toekomst wilt?​

Kennis

Wie binnen de organisatie heeft nu de kennis? Mocht deze persoon niet bereikbaar zijn door verlof of ziekte, draaien de processen dan door? En kan organisatie de aankomende 5 jaar bouwen op deze kennis?

Whitepaper Application Life Cycle Extension for Legacy

Hoe kan een organisatie toch tegemoet komen aan de wens om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en de IT omgeving te moderniseren? De Application Life Cycle Extension for Legacy oplossing van Advanced Programs is hierop het antwoord.

Lees ons whitepaper over de modernisering van uw applicatielandschap en deze toekomstbestendig te maken. Geschreven door onze legacy expert Albert Roosenbrand. Uw kunt dit whitepaper downloaden door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Beveiliging

En steeds belangrijker onderdeel. Is op dit moment de beveiliging in orde? En in de aankomende 5 jaren, wat zijn de veranderingen qua beveiliging? Zijn de juiste personen op de hoogte van de veranderingen en lukt het om alle legacy goed beveiligt te houden?

TCO

En de laatste maar niet minste, hoe zit de kosten en budgetten voor de aankomende 5 jaar?

Specialist Albert Roosenbrand denkt graag mee

Albert Roosenbrand Managed ServicesBusiness Unit Manager Albert Roosenbrand denkt mee met bedrijven die bezig zijn met de modernisering van hun applicatielandschap. Deze bovenstaande vragen helpen u na te denken over de volgende stap. Wellicht geeft onze Application Life Cycle Extension for Legacy meer inzicht in de mogelijkheden. Mogelijkheden waar u nog niet aan had gedacht. Wilt u meer weten over de 5 x 5 scan of andere diensten die het applicatielandschap moderniseren? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand of bel naar 088 – 400 23 00.