Dinsdagavond 11 juli was het pand van Advanced Programs ter beschikking gesteld voor de Meetup van onze Solution Architect en Matthias Funke. Het onderwerp was de IBM PureData for Analytics, ook wel bekend als de Netezza. We deelde kennis en ervaring, bespraken bepaalde use cases en gingen met elkaar in discussie.

Positieve reacties

Na afloop hebben wij positieve reacties mogen ontvangen. Ook op het Meetup platform zijn positieve reacties gedeeld:

Appreciate the efforts and planning to host such a meetup to share the learning. Roadmap looks interesting , PDA got all that needed to host Spark good that IBM is already at it.

Zeer goed om een beeld te krijgen welke kant IBM op gaat. Voor mij als nieuwkomer op het gebied van IBM PureData was het wat minder goed te volgen.”

Sprekers

Tijdens de Meetup kwamen verschillende sprekers aan bod, onder andere de Product director van IBM, Matthias Funke. Matthias Funke nam ons mee in de Roadmap van de PureData.

 

Matthias Funke:

Current market trends: speed of decision, cloud convenience, open source repositories, hybride solutions en event-driven applications.

 

 

 

Onze eigen Solution Architect deelde de Tips & Tricks op het gebied van Performance management. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI, DWH en Big Data.

 

“Scheduler rules the solution for managing workloads on your Netezza.”

 

 

Bedankt!

Advanced Programs wil alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en input tijdens de presentaties. En wie weet tot de volgende keer bij de tweede Meetup over de IBM PureData for Analytics (Netzza) User Group.