Advanced-programs-big-data-expo-big-dataHeeft u interesse in de mogelijkheden van Big Data? Kom dan naar de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht op 21 en 22 september. Wij zijn daar natuurlijk ook aanwezig!

Onze dagvoorzitter Eric van Tol geeft een lezing over Big Data in de zorgsector. Wordt de dienstensector nu beter of slechter van Big Data? Dienstverlenende activiteiten zoals transport, verzekeringen, bouwtechnisch advies en ouderenzorg kunnen drastisch worden geoptimaliseerd door slimmer gebruik van sensordata, social-media data of open overheidsdata. Deze lezing is te zien op woensdag om 13:15 – 13:45 uur in zaal 2. Voor meer informatie: Big Data in dienstensector een voordeel? – Eric van Tol.

Maarten van de Vlugt van PON geeft een lezing over Lead Generation met Watson. Wat zijn de waarde van een Data Platform? Na Big Data als “container” beweegt de markt nu naar gerichte toepassingen van data en analytics. Maar hoe neemt u deze nieuwe toepassingen op in de bestaande infrastructuur? Advanced Programs is de Data Platform provider voor PON en samen met hen nemen we u mee in de voordelen van een Data Platform in de specifieke use case Big Data Lead Generation. Dennis Verweij sluit af met de mogelijkheden van een Data Platform. Deze lezing is te zien op donderdag om 15:30 – 16:00 uur in zaal 2. Meer informatie: Het Data Platform.

Begin de dag goed en ontvang een heerlijke koffie of cappuccino van ons op stand nummer 23.

aanmelden-big-data-expo-advanced-programs