Low-code platformen - Advanced Programs

Low-code platformen

U wilt snel nieuwe business ideeën realiseren of uw bedrijf digitaal transformeren, maar niet afhankelijk zijn van ‘zware’ IT-capaciteit. Dan zoekt u een ontwikkelplatform waarvoor een minimum aan programmeerkennis en -vaardigheden nodig is. Er zijn verschillende low-code platformen beschikbaar. De experts van Advanced Programs adviseren u graag over welk platform het meest passend is bij uw wensen en uw organisatie. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunnen wij u ondersteunen bij de realisatie.

Met low-code platformen was programmeren nog nooit zo makkelijk. Ze hebben allerlei standaard webbased functionaliteiten die naadloos in te passen zijn in uw nieuwe applicatie. De visuele interface toont u al tijdens het programmeren hoe het eindresultaat eruit komt te zien en met een paar kliks genereert het platform vervolgens automatisch de code. Bovendien kunt u zonder veel moeite gebruik maken van de nieuwste technologieën als ‘mobile first, responsiveness en cloud technologie’. Ook kunt u makkelijk koppelingen maken tussen de nieuwe applicaties en uw bestaande systemen. De ontwikkeltijd van nieuwe software is daardoor extreem snel.

Albert Roosenbrand Managed ServicesAlbert Roosenbrand – COO

 

“Digitale transformatie vraagt om een fundamenteel andere aanpak in hoe applicaties worden gebouwd en opgeleverd. In veel organisaties werken business en IT nog niet samen of elkaar zelfs tegen. Dit gaat ten koste van de innovatiekracht en de wendbaarheid. Door het visueel programmeren biedt low-code platformen organisaties niet alleen een platform waar business en IT samen kunnen werken aan de ontwikkeling van software, maar het vermindert ook de backlog, versnelt de ontwikkeltijd en verlaagt de kosten.”

Aanpak

Vanuit onze kernwaarde ondernemerschap nemen wij verantwoordelijkheid en bieden wij onze diensten graag op projectbasis aan bij onze klanten. Sterker nog, we gaan daar een stap verder in door het leveren van applicatiefunctionaliteit op SLA-basis. Wij zijn bekend met de Agile projectmethodieken zoals Scrum en de meer klassieke projectmethodieken zoals PRINCE2. Kenmerkend in onze aanpak is dat al onze projecten een duidelijk begin- en eindpunt hebben en dat we klanten tussentijds informeren over de voortgang en eventuele uitdagingen.

Onze dienstverlening

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van applicaties. Zij beschikken over actuele kennis en vaardigheden van verschillende (low-code) platformen en talen. Daardoor kunnen wij nieuwe functionaliteiten bouwen en/of bestaande functionaliteiten aanpassen geheel passend bij uw wensen en IT-omgeving. Met het beste resultaat. Bovendien kunnen we meedenken over beheer en onderhoud als ook over innovatieve oplossingen voor data analyse en data visualisatie.

Vragen of meer informatie?

Wilt u gebruik maken van low-code platformen of bespreken wat een low-code platform voor uw business kan betekenen? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand via albert.roosenbrand@advancedprograms.nl of bel naar 088 – 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Informatie aanvragen Advanced Programs