De mogelijkheden van Big Data zijn eindeloos. Het kunnen opslaan maar vooral analyseren én visualiseren van enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data, kan een schat aan waarde opleveren voor organisaties. Denk hierbij aan het verlagen van kosten door fraudedetectie. Of het gebruiken van onder andere social media data voor betere klantsegmentatie en cross/up-sell biedt meer mogelijkheden voor de sales afdeling. Het verzamelen en analyseren van sensordata biedt inzicht in de kwaliteit van de kostbare apparatuur om zo uitval te kunnen voorkomen.

Big Data toepassen

Hoe haalt u deze business waarde uit Big Data en hoe zet u de eerste stap? Speciaal hiervoor hebben wij samen met onze partner SynerScope de Big Data Readiness Check ontwikkeld. Deze check biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze te starten met Big Data & (Predictive) Analytics. De Big data Readiness Check geeft binnen 10 dagen inzicht in waar u staat met Big Data en waar mogelijkheden liggen. Tevens vertellen wij in het TV programma “Da’s goed geregeld” over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Big Data en welke kansen er voor u liggen. Deze uitzending over Big Data is te zien op RTL4 op zaterdag 27 augustus om 16:30 en op zondag 28 augustus om 14:00.

Heeft u vragen over wat Big Data voor uw organisatie kan betekenen of wilt u meer weten over de Big Data Readiness Check? Wij komen graag met u in contact.