ibm_advanced-programsBedrijven vertrouwen op de IBM Power i voor efficiënte infrastructuur ter ondersteuning van business-critical applications. IBM Power i biedt een zeer schaalbare en virus-resistente architectuur met een bewezen reputatie voor kracht en snelheid. Uitvoeren van toepassingen op basis van Power i heeft bedrijven geholpen zich te richten op innovatie en leveren van nieuwe waarde voor hun bedrijf. Niet alleen op het beheer van hun data maar ook in het vernieuwen en ontwikkelen. In 2016 is het OS/400 van de IBM Power i vernieuwd.

Loop geen continuïteitsrisicio

Nog veel bedrijven maken gebruik van de krachtige Power i omgeving. Mocht binnen het bedrijf nog een V7R1 versie draaien dan is het belangrijk om te weten dat deze versie vanaf 30 april 2018 geen gebruik meer kan maken van de support vanuit IBM. De reden van het stoppen van het support komt door het uitbrengen van de V7R3. V7R2 wordt nog wel ondersteund.

Ook al heeft u geen langetermijnplanning, dan adviseren wij toch om de upgrade uit te voeren. Door gebruik te maken van V7R2 of V7R3 blijft u recht houden op support vanuit IBM. Dit is van belang voor de continuïteit van de organisatie. Uiteraard kunnen wij u met de upgrade ondersteunen en adviseren. Wij hebben voor onze IBM Power i Managed Services opdrachtgevers de upgrade al gedaan.

 

Simon Hansen CIO Intergamma Advanced ProgramsSimon Hansen, CIO bij Intergamma

 

“Advanced Programs zorgt ervoor dat onze IBM Power i omgeving op het juiste OS-level blijft. Dat doen ze met de professionaliteit die ik van onze partners verwacht.”

 

Heeft u een vraag over uw omgeving of wilt u meer weten over de upgrade? Neem dan contact op met Albert Roosenbrand of lees meer over onze dienstverlening op het gebied van de IBM Power i.