CACF vroeg ons mee te denken over een gebruiksvriendelijke, flexibele oplossing voor integratie en beheer van klantgegevens. Andere wensen waren o.a.: selfservice mogelijkheden, visualiseren van klantdata en mogelijkheid tot het verrijken van de gegevens met externe data.

Wij ontwikkelden voor CACF een Logisch Data Warehouse, een gevirtualiseerd data platform dat over het bestaande data warehouse en andere bronsystemen heen is geplaatst. In dit platform is alle klantdata bij elkaar gebracht.

In deze video vertellen de verantwoordelijken bij Crédit Agricole Consumer Finance (CACF) over hun uitdagingen en ervaringen. Aan het woord zijn Fred Dunant, DMO manager, en Rick Haringa, manager Support en Sales AKB.

Meer info en contact

Download het whitepaper: ‘Kracht achter ons data platform’ of vraag een LDW demo aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Erwin Wolters, E: erwin.wolters@advancedprograms.nl of T: 088- 400 2300. U kunt ook het contactformulier invullen. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.